TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Svensk IKEA først med UPPLEVA

Træt af ledninger eller er det tid til at forny stuen? Nu kan du finde de fleste ting i IKEA.

forfatter
Publiceret 14/06/2012 - 10:00

Verdenspræmieren på IKEAs sortiment med integreret tv, lyd og møbler skete i går i varehuset i Kungens Kurva.

UPLEVA er en integreret helhedsløsning til stuen, hvor tv, lyd og møbler samles og løser udfordringen med rod, ledninger og fjernbetjeninger.

Senere denne sommer kan kunder i udvalgte butikker i Frankrig, Polen, Italien og Tyskland UPPLEVA sortimentet. I løbet af efteråret lanceres sortimentet i alle varehuse i Sverige, Frankrig, Italien Polen, Spanien, Danmark, Norge og Portugal. I øvrige lande starter salget i foråret 2013.

UPPLEVA indeholder et smart LED-tv, et 2.1 lydsystem med trådløse bashøjttalere og internetopkobling (gælder de tv-apparater, som er større end 24”) samt integreret cd-, og dvd- og Blu-ray afspiller. Alt er integreret i et enkelt møbel, hvor ledninger er skjult og alt kan styres med fjernbetjeningen.

UPPLEVA findes i tre forskellige modeller, og prisen for en komplet stue-løsning inkl. møbel, tv og lydsystem koster fra ca. 6.500 SEK.

www.Ikea.dk

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Endte i 1995 lidt tilfældigt på bladet Elektronikvärlden, som senere skiftede navn til Ljud & Bild. Frem til 2013, da hun valgte at prøve kræfter med andre ting, havde hun været projektleder, journalist og redaktionschef. Fra marts 2021 er hun tilbage på freelancebasis. Åsa skriver først og fremmest om brugbare dimser, der gør livet lidt sjovere, og ser måske tingene fra et lidt andet perspektiv end sine kolleger.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Star Wars-TV fra LG The Force is strong with this one...
Er det her Samsungs bedste TV hidtil? Efterfølgeren til et af sidste års bedste TV’er har netop gæstet testbænken. Samsung QN95B har fået en række forbedringer, men samtidig er der et par ting, der ærgrer os lidt.
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend