Strømsparende storskærme fra Sharp

Sharps nye fjernsyn bliver gigantiske, men kan samtidig skilte med lavt strømforbrug og fjernbetjening via mobilen.

Sharp er blandt markedslederne, når det gælder virkelig store tv-skærme til fornuftige prise. Den nye LE857E-serie kommer i voksne størrelser på henholdsvis 60, 70 og 80 (!) tommer. Dette bliver foreløbig topmodellen fra Sharp, hvor der loves overlegen billedkvalitet og meget god farvegengivelse, takket være Quattron billedpanel med gul farvepixel.

Lavere strømforbrug
Mens sædvanlige LCD-skærme har tre farvepixels for primærfarverne rød, grøn og blå, har Quattronpanelet en fjerde gul farvepixel, som giver mere effektiv udnyttelse af LED-lyset bag skærmen og ifølge Sharp medfører det en betydelig reduktion i strømforbruget (samtlige modeller er i energiklasse A+). Desuden skal det give en forbedring i selve farvegengivelsen.

Smartportalen AQUOS NET+ byder på browser og apps med sociale medier og videostreaming. Skype er også tilgængeligt ved at tilslutte et webkamera. Sharps nye app til mobilen lader dig både fjernbetjene såvel som at streame billeder, video og musik direkte til tv-skærmen. Med ”Wallpaper mode” kan du også vælge baggrundsbillede til skærmen, når du ikke ser tv.

Vi testede 70-tommeren LC70LE836S sidste år med godt resultat. I år sigter vi efter at teste topmodellen på 80-tommer, så snart vi får kassen ind ad døren!

Les videre
Exit mobile version