TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Strømsparende storskærme fra Sharp

Sharps nye fjernsyn bliver gigantiske, men kan samtidig skilte med lavt strømforbrug og fjernbetjening via mobilen.

forfatter
Publiceret 13/05/2013 - 16:57

Sharp er blandt markedslederne, når det gælder virkelig store tv-skærme til fornuftige prise. Den nye LE857E-serie kommer i voksne størrelser på henholdsvis 60, 70 og 80 (!) tommer. Dette bliver foreløbig topmodellen fra Sharp, hvor der loves overlegen billedkvalitet og meget god farvegengivelse, takket være Quattron billedpanel med gul farvepixel.

ii48suxpfsjzkwz0hfqn

Lavere strømforbrug
Mens sædvanlige LCD-skærme har tre farvepixels for primærfarverne rød, grøn og blå, har Quattronpanelet en fjerde gul farvepixel, som giver mere effektiv udnyttelse af LED-lyset bag skærmen og ifølge Sharp medfører det en betydelig reduktion i strømforbruget (samtlige modeller er i energiklasse A+). Desuden skal det give en forbedring i selve farvegengivelsen.

Smartportalen AQUOS NET+ byder på browser og apps med sociale medier og videostreaming. Skype er også tilgængeligt ved at tilslutte et webkamera. Sharps nye app til mobilen lader dig både fjernbetjene såvel som at streame billeder, video og musik direkte til tv-skærmen. Med ”Wallpaper mode” kan du også vælge baggrundsbillede til skærmen, når du ikke ser tv.

Vi testede 70-tommeren LC70LE836S sidste år med godt resultat. I år sigter vi efter at teste topmodellen på 80-tommer, så snart vi får kassen ind ad døren!

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend