Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Strømsparende storskærme fra Sharp

Sharps nye fjernsyn bliver gigantiske, men kan samtidig skilte med lavt strømforbrug og fjernbetjening via mobilen.

Skrevet af / 13/05/2013 - 16:57
Strømsparende storskærme fra Sharp

Sharp er blandt markedslederne, når det gælder virkelig store tv-skærme til fornuftige prise. Den nye LE857E-serie kommer i voksne størrelser på henholdsvis 60, 70 og 80 (!) tommer. Dette bliver foreløbig topmodellen fra Sharp, hvor der loves overlegen billedkvalitet og meget god farvegengivelse, takket være Quattron billedpanel med gul farvepixel.

ii48suxpfsjzkwz0hfqn

Lavere strømforbrug
Mens sædvanlige LCD-skærme har tre farvepixels for primærfarverne rød, grøn og blå, har Quattronpanelet en fjerde gul farvepixel, som giver mere effektiv udnyttelse af LED-lyset bag skærmen og ifølge Sharp medfører det en betydelig reduktion i strømforbruget (samtlige modeller er i energiklasse A+). Desuden skal det give en forbedring i selve farvegengivelsen.

Smartportalen AQUOS NET+ byder på browser og apps med sociale medier og videostreaming. Skype er også tilgængeligt ved at tilslutte et webkamera. Sharps nye app til mobilen lader dig både fjernbetjene såvel som at streame billeder, video og musik direkte til tv-skærmen. Med ”Wallpaper mode” kan du også vælge baggrundsbillede til skærmen, når du ikke ser tv.

Vi testede 70-tommeren LC70LE836S sidste år med godt resultat. I år sigter vi efter at teste topmodellen på 80-tommer, så snart vi får kassen ind ad døren!

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

0
Lyd & Billede
Scroll to Top