Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Sidste skrig i tv-junglen

Vil du have et sejere tv end naboen? Så tjek vores ultimative tv-guide for 2014.

Skrevet af / 28/04/2014 - 05:21
Sidste skrig i tv-junglen

Nu, hvor forårssolen gør sit indtog, dukker mange af årets nye tv-modeller også op på butikshylderne. Mange af de produkter, vi første gang så på Consumer Electronics Show i Las Vegas i januar, er nu klar til salg, og pludselig er der en række nye modeller og serier, man skal forholde sig til.

De store tv-producenter har som sædvanlig arbejdet ihærdigt på at videreudvikle teknologi, funktioner og finesser for at kunne friste os til at bytte vores gamle tv ud med et nyt. Dette års modeller er både større, skarpere og bedre tilpasset til de moderne seervaner. Nu, hvor vores tv-hverdag præges mere og mere af at kunne se, hvad vi vil, når vi vil, bliver det stadig vigtigere, at tv’et er opdateret og udstyret til det.

En vigtig udvikling i 2014 er, at smart-funktionerne bliver mere problemfrit integreret i den øvrige tv-oplevelse. Apps og streaming-tjenester får nu en lige så vigtig rolle som almindelige, broadcastede tv-udsendelser. For at samordne aktiviteter og indhold har tv-producenterne udviklet deres egne smart-tjenester og menusystemer. Kombineret med kraftige processorer og rigelig hukommelseskapacitet bliver tv’erne bedre i stand til at “multitaske”, dvs. at man kan surfe på nettet eller tjekke Twitter eller Facebook, parallelt med at man ser tv på den samme skærm.

Ultra HD
Fjernsyn med en skærmopløsning på 3840 x 2160 pixel – det såkaldte Ultra HD-format (populært kaldet 4K) – bliver langt mere udbredt i 2014. Teknikken er ikke længere forbeholdt topmodellerne, men rulles ud i flere modelserier og til langt mere opnåelige priser. I år vil vi sandsynligvis se, at prissedlen efterhånden kryber ned mod 15.000-20.000 kroner for et 55 tommers 4K-tv fra en af de kendte producenter (endnu lavere for kinesiske mærker), godt hjulpet på vej af priskrigen mellem de store elektronikkæder.

I den anden ende af prisskalaen har fabrikanterne selvfølgelig set deres snit til at opgradere deres bedste tv’er. Flere producenter, deriblandt Panasonic, Sony og Sharp, har i årevis forsynet deres tv med LED-baglys for at få ordentlig kontrast og sortniveau i forhold til den billigere kant-LED variant.

Samtidig er det langsomt, men sikkert ved at bløde op på indholdssiden: Flere udbydere, bl.a. Netflix, vil tilbyde 4K-indhold i 2014. Helt til sidst på messen kom nyheden om, at et nyt 4K Blu-ray-format er på vej. Det nye system er næppe klar før 2015, men det giver nok lidt mere tryghed til dem, der overvejer at købe et 4K/Ultra HD-tv i den nærmeste fremtid.

Guiden
Dette års tv-guide er som sædvanlig baseret på de oplysninger, der er tilgængelige, før bladet går i trykken. De forskellige fabrikanter følger deres eget lanceringsskema, og der vil derfor være forskellige mængder opdaterede oplysninger tilgængelige for hvert enkelt tv-mærke. Følg med på lydogbillede.dk for opdateret information om de forskellige tv-producenter.

Samsung

Koreanske Samsung Electronics er markedsleder i tv-segmentet og en af de vigtigste trendsættere inden for både teknologi og design.

Tv-producenten Samsung nyder stor popularitet herhjemme, ikke kun på grund af god billedkvalitet og brugervenlighed, men også – og måske først og fremmest – takket være nyskabende design. I 2014 skal fladskærmen er ikke længere være flad, men buet, hvis vi skal tro Samsungs design-team.

Samsung benyttede året CES elektronikmesse i Las Vegas til at vise gigantiske, buede Ultra HD-skærme frem med tilsvarende astronomiske priser. Formålet var bl.a. at demonstrere fordelene ved den buede form, som bedst kommer til udtryk på store skærme: Billedet bliver mere omsluttende med færre refleksioner fra siderne.

Bueformen introduceres på flere af Samsungs modelserier i 2014, og det samme gælder billedpaneler med Ultra HD-opløsning, som er tilgængelige på langt flere modeller end tidligere.

Som vi allerede ved, er der ikke meget sjovt ved et 4K-tv uden 4K-indhold. Samsung lancerer derfor et samarbejde med en række indholdsleverandører. Herunder Netflix, der ruller deres nye 4K-tilbud ud i første halvdel af 2014.

Opgraderet smart-oplevelse
Samsung har forbedret både smart-funktioner og tilslutningsmuligheder på de nye 2014-modeller. Næsten alle deres tv’er kommer med en ny såkaldt Smart Control fjernbetjening med touch-funktion, der forenkler navigationen i menuer og smart-funktioner.

Tv’erne har også fået øget processorkraft, og billedsiden har fået understøttelse af videokomprimeringsformatet H.265/HEVC. På tilslutningssiden understøtter Samsung nu både HDMI 2.0, USB 3.0 og den mobile overførselsstandard MHL 3.0. Flere af modelserierne anvender en separat koblingsboks med kun et enkelt kabel mellem boks og tv.

2014 Evolution Kit
Samsung lancerer to opgraderingskit til ældre smart-tv skærme i 2014. Et til Full HD-fjernsyn med intern kortplacering (7- og 8-serien fra 2012/2013) og et til sidste års Ultra HD-skærme med separat koblingsboks (F9000). Begge opgraderer skærmene til 2014 funktionalitetsniveau, inklusive understøttelse af HDMI 2.0. Begge kittene kommer også med den nye Smart Control fjernbetjening.

UN65HU8505_003_R-Perspective_Black_1
HU8505
Arvtageren i Samsungs populære designserie bliver selvfølgelig buet. Desuden får det et Ultra HD billedpanel (3840 x 2160) og leveres med ekstern One Connect boks med tilkoblinger, der understøtter HDMI 2.0, HDCP 2.2, MHL 3.0 og HEVC/H.265 video-codecs.

H8005_003_R-Perspective_Black
H8005
Den “almindelige” 8-serie H8005 bliver også buet, men her har billedpanelet almindelig Full HD-opløsning, og tilslutningerne sidder internt i tv’et. Smart-funktionaliteten varetages af en quad-core+ processor, og Samsung-skærmen har hurtigstartfunktionen Instant ON.

U7505_003_R-Perspective_Black
HU7505
I 7505-serien finder vi lidt billigere Ultra HD-skærme med traditionel flad facon. Modeludvalget spænder fra 48 og helt op til 75 tommer, med indbygget understøttelse af HDMI2.0, HDCP2.2, MHL3.0 og HEVC/H.265.

H7005_003_R-Perspective_Black

H7005
Den almindelige 7-serie byder på fladskærme med Full HD-opløsning. Billedkvaliteten skal alligevel være fremragende takket være Samsungs Ultra Clear billedpanel med den allerede kendte lysstyringsteknikken Micro Dimming Pro. På 7-serien er eksternt videokamera ekstraudstyr.

 

H6475_004_R-Perspective_Black
H6000
6000-serien er som sædvanlig fornuftigt prissatte modeller, som takket være prispres fra de højere modelserier bliver veludstyrede. 6000-serien inkluderer den nye Smart Control fjernbetjening med både touch, gyrosensor og accelerometer til hurtig og intuitiv betjening af smart-funktionerne.

 

LG

 

Koreanske LG er fast besluttet på at være teknologiledende i 2014 og lancerer en række OLED- og Ultra HD-baserede tv-modeller med specifikationer i top.

LG overhalede de andre tv-producenter indenom sidste år ved at være de første til at tilbyde et ægte OLED-tv i ordinært salg. Det buede 55EA980W var klart det heftigste tv, vi testede i 2013, og mon ikke det bevarer denne position langt ind 2014 …

Ved siden af OLED fokuserer LG kraftigt på traditionelle LED LCD-skærme, både med og uden 4K/Ultra HD-opløsning. Alle LG’s nye UHD-tv’er vil understøtte den nye video-codec HEVC/H.265, som giver mulighed for streaming i 4K-kvalitet fra bl.a. Netflix, når de lancerer deres 4K-tjeneste i løbet af året.

webOS
Billedkvalitet er én ting, men LG har nok også set behovet for at give deres brugermenuer og smart-tjenester et reelt løft. Deres nye smart-tv platform hedder webOS og er hentet fra det mobile styresystem af samme navn. Målet har været at gøre tv-oplevelsen så enkel og overskuelig som muligt.

Det særlige ved webOS er menusystemet, hvor alt, hvad der hedder funktioner og indhold, er organiseret i en slags kortbunke. Man skal så bare bladre igennem bunken og vælge, hvad man vil se nærmere på. Tv-oplevelsen bliver mere gnidningsløs og styres med den velkendte pegefjernbetjening Magic Remote.

Det nye operativsystem bliver kun tilgængeligt på udvalgte LG-modeller i 2014, hvilket desværre udelukker de videreførte OLED-modeller fra 2013.

Modelserier

OLED-tv’er
På CES-messen fremviste LG en række OLED-modeller, deriblandt tre (55, 65 og 77 tommer) med Ultra HD-opløsning. De hævdedes at være produktionsklare modeller, men det er stadig uvist, hvornår man rent faktisk kan købe dem; LG er i foreløbig sparsomme med oplysninger om pris og tilgængelighed.

Derimod viderefører LG sidste års buede modeller med Full HD-opløsning, 55EA980V og 55EA880V, som er fladskærms-tv’er i en galleriramme med integrerede højttalere. Desuden lanceres en ny buet OLED, 55EA970V, med nedskalerede funktioner, hvilket muliggør en lavere pris.

LG_CES2014_HE_EC980V_77inch_OLED_Ultra-HD_4K_TV_2

UB980V
Bliver LG’s nye topserie blandt LCD LED-tv’er med 4K/60p og kommer i størrelserne 65, 79, 84 og 98 tommer. Mens sidste års topmodeller brugte ægte LED-baglys, bliver dette års topserie fra LG baseret på almindelig kant-LED teknologi. UB980V-serien kommer i øvrigt med den nye webOS smart-platform og har en tv-tuner, der er kompatibel med både satellit, kabel og jordnet.

LG_CES2014_Smart-TV_webOS_1

UB950V
Er en “mellemklasse”-serie af Ultra HD-skærme på 55 og 65 tommer, som har en forventet pris på ca. 35.000 kroner.

UB850V-(1)

UB850V
Bliver LG’s mest overkommelige serie af tv’er med Ultra HD-opløsning. Den nye “discountversion” kommer i størrelserne 49 og 55 tommer.

55LB870V-3_1
LB870V
LG’s allerbedste Full HD-serie får topklasse billedpaneler med LED kantbelysning og kommer med webOS smart-brugerflade. Lydsiden er også overdådig med indbygget soundbar og ekstra bashøjttaler, som skal hæve lydkvaliteten betragteligt i forhold til almindelige tv’er.

Priser og tilgængelighed
Alle LG’s nye Ultra HD og OLED tv-modeller forventes at blive lanceret i løbet af første halvår 2014.

OLED-tv’er

 • 55EA980V  56.666 kroner
 • 55EA880V  56.666 kroner
 • 55EA970V  (n/a)

Ultra HD-tv’er

 • 65UB980V  49.999 kroner
 • 65UB950V  41.666 kroner
 • 55UB950V  31.666 kroner
 • 55UB850V  24.999 kroner

LED-tv’er

 • 60LB870V   25.833 kroner
 • 55LB870V   20.833 kroner
 • 49LB870V   16.666 kroner

Sony

Flere 4K-modeller, større udvalg af skærmstørrelser, nyskabende design og forbedret lydkvalitet er blandt de tv-nyheder, Sony har at byde på i år.

Flere 4K-modeller, større udvalg af skærmstørrelser, nyskabende design og forbedret lydkvalitet er blandt de tv-nyheder, Sony har at byde på i år.

Mens andre producenter fokuserer på OLED og gigantiske buede 4K-tv’er til astronomiske priser, har Sony valgt at finpudse deres eksisterende teknologier. Den japanske producent stod for en af sidste års mest kritikerroste tv-modeller, 4K-serien X9. Ikke overraskende er det netop denne succes, Sony vil bygge videre på i 2014.

Wedge design
Flere af årets nye modeller får en “kileform”, hvor tv-kabinettet går fra ultra tyndt i toppen til gradvis tykkere mod bunden. Kileformen giver fjernsynet et lavere tyngdepunkt, hvilket igen gør, at soklen ikke behøver at være så kraftig. De små fødder kan monteres enten yderst på skærmen eller længere inde mod midten, afhængigt af hvor bredt et tv-bord man har.

Højere ydelse
Sony hævder at have forbedret farvegengivelsen på både deres 4K- og Full HD-modeller for 2014. Den specielle panelteknik Triluminos, som giver skærmene yderligere farvenuancer, skal være forbedret med en endnu rigere og mere naturlig farvepalet. Desuden skal betragtningsvinklen være bredere, så alle i sofaen kan se med uden at opleve udvaskede farver.

Forbedret lydkvalitet
Sony fortsætter deres kraftige sidemonterede højttalere på X9005-serien i 2014. De specielle højttaler-elementer med magnetisk væske bruges stadig, men er flyttet længere ned og får større kabinetvolumen takket være kileformen. Desuden tilbyder Sony nu en trådløs subwoofer, der kan bruges til at udvide basgengivelsen på de fleste 2014-modeller. Dermed behøver man ikke separat soundbar eller anlæg.

Modelserier

Bravia 85X9505
Den nye referencemodel 85X9505 er helt flad og bruger traditionel LCD-teknologi. Der er imidlertid tale om en skærm med ægte LED-baglys, bestående af tusindvis af lysdioder bag skærmen. Vi fik Sony-skærmen at se i aktion på CES-messen, og den havde imponerende kontrast og sortniveau. X95 har kun almindelige indbyggede højttalere, da Sony forventer, at målgruppen for sådan et tv har et stort lydanlæg i forvejen.

Sony 85X9505 ventes ikke før til sommer, og prisen er endnu ukendt.

W95_XDR_Lateral
Bravia X9005
Den kritikerroste X9005-serie består, men har fået nyt kiledesign og opgraderes med fuld understøttelse af HDMI 2.0 og 4K-signaler ved 60 fps billedfrekvens. Den har også fået et nyt familiemedlem på 79 tommer, ud over 55 og 65 tommer. Den nye serie er kant-LED baseret og kommer med Xtended Dynamic Range, hvilket i praksis betyder forbedret kontrast, lysstyrke og sortniveau samt større farverum.

pSNYNA-XBR79X900B_main_enh

Sony 79X9005, 65X9005 og 55X9005 lanceres forår/sommer 2014. Priserne er endnu ikke fastlagt.

Bravia X8505
Lige under X9005-serien kommer den lidt enklere X85-serie i 55 og 65 tommer. Disse modeller har et slankere design med højttalere på siden, men ellers har meget tilfælles med X90-serien, inklusive Triluminos billedpanel. Denne serie vil være et godt alternativ for dem, der vil have ordentlig billedkvalitet, men har separate højttalere eller lydanlæg i forvejen.

65X8505 og 55X8505 lanceres forår/sommer 2014.   Priserne er endnu ikke fastlagt.

W95_Screenfill_Angle_v2-9883

Bravia W955 
Bliver topmodellen blandt Full HD-modeller og derfor Sonys dyreste serie uden 4K-opløsning. Den bygger videre på sidste års W905-serie, med bl.a. Triluminos billedpanel og X-Reality Pro billedprocessering, men får også Wedge Design og X-Tended Dynamic Range ligesom 4K-topmodellerne.

65W955 lanceres i juni, mens 55W955 er tilgængelig fra marts/april.

Priser

 • 55W955:     15.000 kroner
 • 65W955:     20.000 kroner

Bravia W855
Bliver en ny mellemklasseserie, som indtil videre kun består af én model, 60-tommeren 60W855. Den får også kiledesign, men et noget enklere billedpanel uden Triluminos-teknik. Derimod får den Sonys meget vellykkede X Reality Pro billedprocessering. Det kan blive en interessant storskærm for prisbevidste billed-entusiaster!

60W855 lanceret i april. Pris: 16.000 kroner

Panasonic

Japanske Panasonic forbindes mest med udsøgte plasmaskærme, men i 2014 satser de udelukkende på LED LCD fra budget- til high-end klassen.

2013 var et lidt anderledes år for Panasonic. Efter at have fremstillet nogle af de bedste og mest kritikerroste plasmaskærme i flere år besluttede de at stoppe produktionen ved udgangen af året (det lykkedes dog ingeniørerne at lave referenceskærmen TX-P60ZT60 først, der vil gå over i historien som Panasonics sidste og bedste plasma). Fra og med 2014 er fokus udelukkende på LCD LED fra Panasonics side, og de synes fast besluttet på at videreføre deres kerneværdier med god og naturlig billedkvalitet.

Se hvad du vil når du vil
Flere af modelserierne er udstyret med dobbelte tv-tunere og programkort-slots, hvilket giver mulighed for direkte modtagelse af jordnet, kabel og parabol uden separat boks. Panasonics Smart Viera portal giver selvfølgelig adgang til populære apps som f.eks. Netflix. 4K-skærmene fra Panasonic får desuden en “4K Online Player” med adgang til videoklip i Ultra HD-opløsning.

Panasonic har også forbedret deres My Home Screen menusystem med nye funktioner og features. Dette års version kaldes Life+ Screen, hvor det skal være endnu lettere at skræddersy indhold og udseende til forskellige brugere. Programmer kan prioriteres ved hjælp af en Like-knap, og så vil der komme anbefalinger på startskærmen baseret på dine præferencer.

Modelserier

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AX900
Panasonic udvider sortimentet fra en til to modelserier med 4K i 2014. Øverst på tronen sidder den spritnye high-end serie AX900. Udstyret med et særlig udvalgt Studio Master Color billedpanel, som skal være i stand til at matche farvegengivelsen fra plasma og desuden give et “uovertruffet” sortniveau takket være ægte LED-baglys. Vi så en prototype af 85AX900 på CES-messen i Las Vegas, og den så meget lovende ud. Serien vil bestå af tre modeller på henholdsvis 55, 65 og 85 tommer.

TX-65AX800E_1jpg
AX800
Bliver arvtageren til den nuværende WT600-serie og udvides til tre størrelser (50, 58 og 65 tommer) med 4K-opløsning. AX800 har meget tilfælles med AX900-serien, deriblandt Studio Master billedpanel med ekstra god farvegengivelse, men her er LED-baglyset erstattet af mere ordinær LED-kantbelysning, som skal kunne give en vis grad af lokal dimming.

 

TX-60AS800E_2jpg
AS800
Bliver Panasonics bedste serie af tv’er med almindelig Full HD-opløsning og arvtager til sidste års WT60-serie. Det måske mest interessante er, at serien nu udvides med en ny 60 tommers model ud over 47 og 55 tommer. AS800-serien bruger LCD billedpaneler af IPS-typen for bedst mulig betragtningsvinkel. Skærmene har desuden 1800 Hz billedprocessering med interpolering plus LED kantbelysning med op til 32 zoner, som tillader en vis grad af lokal lysstyring.

TX-55AS750E_1jpg

AS750
Panasonics DT60-serie var en populær model i de lidt lavere prisklasser. Årets arvtagere bærer navnet AS750 og er proppet med interessante features. Det bliver den billigste serie med Twin TV-tuner og dobbelt CAM-kortplads, inklusive indbygget modtager til parabol (DVB-S). Billedkvaliteten varetages af et IPS LCD/kant-LED billedpanel med 1200 Hz Backlight Scanning.

Priser og tilgængelighed
Panasonic AS750, AS800 og AX800 er tilgængelige fra maj. High-end serien AX900 lanceres sensommer 2014.

Philips

Philips bygger videre på det, de gør bedst, og har bl.a. videreudviklet deres unikke Ambilight-koncept i år. Desuden lanceres hele tre nye modelserier med 4K-opløsning.

Philips-tv’er er de senere år blevet produceret af selskabet TP Vision, der har sørget for at bevare mærkets position som en stærk tv-aktør. Philips stod for nogle af de bedste fjernsyn i 2013, især i forhold til pris. I år satser de på at hæve ydelsen et par hak mere, både med hensyn til billedkvalitet, smart-funktioner og generel brugervenlighed.

Videreudviklet Ambilight
Omgivelseslyset Ambilight er en af Philips’ unikke teknologier. Næsten samtlige af årets modeller får enten tosidet, tresidet eller firesidet Ambilight, som oplyser bagvæggen med farvet lys, der matcher handlingen på skærmen. Med Ambilight+Hue kan disse farver også deles med Philips Hue farvelyspærer rundt om i lokalet. Nyt i år er, at den trådløse Hue-funktionalitet sidder i tv’et og derfor kan kommunikere direkte og dermed hurtigere med lyspærerne.

Android-tv’er
Flere Philips-modeller kommer nu med styresystemet Android tilpasset til tv-brug. I kombination med quad- eller hex-core processor og 4 gigabyte intern hukommelse skal det give en potent smart-tv løsning med rigelig computerkraft. Du får også et stort udvalg af apps og spil fra Google Play, som kan styres med trådløse spil-controllers (sælges separat).

Philips-tv’erne kan kommunikere problemfrit med smartphones og tablets, som kører Android, men de kan også dele indhold med Apple iOS-enheder og bruge dem som fjernbetjening. Tv’erne er heller ikke låst til Android på indholdssiden – mange eksisterende apps som f.eks. Netflix og andre tjenester vil være tilgængelige via den “almindelige” Philips Smart TV-portal.

Modelserier

PUS9000
Ligesom de foregående år vil topserien fra Philips i år bære betegnelsen 9000. Meget mere ved vi ikke, ud over at den sandsynligvis vil bygge videre på Ultra HD-modellen 65PFL9708 fra sidste år. Yderligere fakta må vente til sensommeren 2014, og de nye modeller vil nok være at se på elektronikmessen IFA i Berlin.

Philips-serie8000
PUS8809
Bliver en ny Ultra HD-modelserie fra Philips i år, som indtil videre kun består af én model. 55-tommeren 55PUS8809 er et ekstra slankt 4K-tv med tresidet Ambilight og Perfect Pixel Ultra HD billedprocessering, der sørger for at opskalere lavere opløst materiale til Ultra HD. Smart-funktioner og betjening går lynhurtigt takket være en indbygget hex-core processor. Dette tv får også Android styresystem med adgang til app-butikken Google Play, som giver mulighed for at downloade spil og andet sjov. 55PS8809 er ligeledes udstyret med dobbelt tv-tuner, deriblandt tuner til satellit (DVB-S2).

55PFS8109-sidan
PUS7809
Bliver den hidtil billigste Ultra HD-serie fra Philips og kommer i 42, 49 og 55 tommers format. Opløsningen er også her 3840 x 2160, men man må nøjes med lidt simplere billedprocessering (Perfect Pixel Precise og 600 Hz) end 8809-serien, plus almindelig tosidet Ambilight og en smart-tv løsning uden Android om bord.

8109_VoCtrl_Crop_Land_v05

PFS8109
Philips’ bedste tv-model uden Ultra HD-opløsning bliver en ganske veludstyret sag. Den kommer i 48 og 55 tommers størrelse i både en hvid og en sort udgave, med firesidet Ambilight i en forbedret, endnu mere farvestrålende version. Billedkvaliteten varetages af et LCD-panel med LED kantbelysning og 800 Hz processering. Modellen får også dobbelt tv-tuner, integreret videokamera og Android styresystem med quad-core processor om bord. Hold øje med denne model!

55PFS7509 front new

PFS7509
En lidt mere simpel Full HD-serie, der ikke desto mindre har meget udstyr inkluderet. Deriblandt tresidet Ambilight og et ultra tyndt “Frameless” design med en knap nok synlig kant omkring billedpanelet, som er af kant-LED typen med 800 Hz billedprocessering. I 7509-serien har Philips også lagt vægt på ekstra fyldig lyd i form af en medfølgende trådløs subwoofer.

Tilgængelighed
De nye tv-modeller fra Philips har officiel lancering i april 2014.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

0
Lyd & Billede
Scroll to Top