TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
NYHED

Samsung The Frame 3.0 klar til Norden

Samsungs populære ramme-TV er tilbage i ny version, denne gang med QLED-teknologi.

Samsungs billedskønne designmodel The Frame er blevet en salgssucces her i Norden. Takket være smart, slankt design, udskiftelige rammer og ikke mindst digitale fotografier på skærmen formår det at imitere et ægte fotografi eller maleri. Det har gjort The Frame til et populært valg blandt dem, der gerne vil have et diskret TV, som glider ubemærket ind i interiøret.

Konceptet er gennemført ned til mindste detalje, men da vi testede den tidligere generation af The Frame, bemærkede vi, at billedkvaliteten godt kunne have været lidt mere sprælsk og mere kontrastrig, især i forhold til producentens egne QLED-modeller.

Som sagt, så gjort: På version 3.0 af The Frame har Samsung implementeret den allerede velkendte Quantum Dot-teknologi, der forbedrer farvegengivelsen og lysudbyttet betragteligt. Dermed er der grund til at forvente, at The Frame får en billedkvalitet, der matcher det flotte design og – ikke mindst – den lidt mere eksklusive pris.

(Foto: Audun Hage)

Art Store: Udvidet kunstgalleri

Et af hovedpunkterne ved The Frame, ud over udseendet, er adgangen til Samsungs digitale kunstgalleri Art Store. Her kan man (mod betaling/abonnement) få adgang til eksklusive fotografier og malerier fra kendte internationale profiler.

The Frame 3.0/2019 fås i 43, 49, 55 og 65 tommers skærmstørrelse. Det leveres med den smarte One Connect-boks med strøm og signal i samme kabel, og der medfølger et No Gap-vægfæste i kassen. Rammer i valgfrit design koster ekstra.

The Frame sælges eksklusivt hos Elgiganten i de nordiske lande.

The Frame på samsung.dk

(Foto: Audun Hage)

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.