TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Sådan bliver Apples nye tv-løsning

Den lille sorte boks fra Apple kan i dag ikke voldsomt meget, men skal vi tro stor amerikansk avis, så vil det ændre sig meget snart.

forfatter
Publiceret 20/08/2012 - 11:58

Apple TV er en lille sort boks, der tilsluttes fjernsynet og som giver adgang til iTunes-biblioteket af film, serier og musik. Ikke den helt store revolution, hvis ikke man kan benytte sig af den amerikanske version med netop tv-serier og film i stor stil.

Men ifølge avisen Wall Street Journal skal det til at ændre sig. De mener at vide, at om kort tid vil Apple ændre boksen funktioner, så det mere mener om en settop-boks, som vi kender fra de danske tv-udbydere.

Boksen vil kunne optage og vise direkte tv, og Apple arbejder endda på muligheden for at man kan tilgå optagelserne, slette dem og mere på computeren – Mac såvel som PC.

Deres store håb er at lave en boks, der sletter forskellen mellem direkte og on demand, så man sådan set kan styre hvornår og hvor man vil se de forskellige tv-programmer.

Stor opgave foran sig
Denne manøvre kræver dog en del større aftaler med tv-selskaberne, hvor det blandt andet herhjemme skal være med hjælp af TV 2, DR, Viasat og alle de andre. Ikke just en nem opgave, at gøre over hele verdenen. Dog skulle de være i dialog med en af de største kabel-selskaber i USA, Time Warner Cable om netop at give deres kunder lov til at benytte en Apple boks som settop-boks

Ved at lave sådan en boks vil de konkurrere mod de mere gænge kabel-tv-bokse, og der har da også længe været rygter om, at Apple arbejder på en decideret fladskærm, hvor nogle af disse muligheder vil kunne ske.

Men boksen er nu kommet i spil, og egentlig giver det også ganske god mening. Men Apple afviser ikke overraskende artiklen i Wall Street Journal som rygter og spekulationer.

Hvad tror du?

Kilde: Wall Street Journal

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Sådan kan du prøve Nothings nye brugerflade Nothing phone (1) kommer først til sommer, men interesserede kan prøve den nye brugerflade til Android allerede nu. Læs hvordan her.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend