Så er LG’s nye OLED-fjernsyn i huset!

Vi har modtaget LG's nye OLED-tv til test.

For nogle uger siden kunne vi afsløre, at LG’s første nye OLED-TV for 2014, 55EC930V, snart var klar til levering. Den nye model lander på butikshylderne om kort tid, men det første eksemplaret står nu på testbænken hos Lyd & Billede!

55EC930 er egentlig mere en evolution end nogen “revolution” i forhold til den første model 55EA980W, som vi testede i 2013. Det 55 tommer store billedpanel er i bund og grund det samme, med Full HD opløsning (1.920 x 1.080 pixels) og organiske lysdioder, baseret på LG’s hvide OLED-teknik. Specifikationerne ser ud til at være som før, men vi kan ikke udelukke, at LG har fået bugt med nogle af børnesygdommene i sidste års model.

De største forandringer ligger i udseendet, og brugervenligheden. 55EC930V har fået en ny, buet og sølvfarvet fod med indgraveret OLED-logo, som efter vores mening ser meget pænere ud end forgængerens gennemsigtige plastsokkel. Højttalerne er også flyttet til undersiden af kabinettet.

Skærmen er fortsat buet, men virker måske mindre fremtrædende end før, på grund af den mere nedtonede sokkel. En nyhed er også, at du kan vægmontere 55EC930V ved hjælp af et beslag, som fæstnes med to skruer på bagsiden.

WebOS

Den sidste og måske allervigtigste del af “ansigtsløftningen” kommer i form af LGs nye styresystem WebOS. 55EC930V er opgraderet med yderligere datakraft for at tackle den nye brugerflade, som byder på lækker grafik og intelligent udformede menuer. Denne, samt yderligere funktionalitet vil vi vende tilbage til i en mere grundig og fuldstændig test.

Hvad vil du vide om LGs nye OLED?
Er der noget, som du er særligt nysgerrig på ved LG 55EC930V, og som du ønsker, at vi skal fokusere på i testen? Så giv lyd i kommentarfeltet herunder!

Les videre
Exit mobile version