Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Reference fra Loewe

Loewe satser på tv i luksusklassen med sit nye Reference ID

Skrevet af / 27/09/2013 - 13:25
Reference fra Loewe

Perfekte billeder, fantastisk lyd og enestående design, påstår Loewe i sin pressemeddelelse. 
Loewe har med Reference ID skabt en eksklusiv kombination af billede og lyd fremstillet med brug af eksklusive materialer som blankpoleret aluminium og Berliner Glas.

Loewe Reference ID har en kontrastfilter-skærm med anti-refleksionsglas på begge sider. Det gråtonede glas skal gøre billedet tydeligt mere skarpt og præcist og optimerer kontraster og reducerer reflektioner cirka 10 gange mere end andre glasskærme, siger man fra Loewe. 
Med 200 fps (frames per second) og en særlig styring af LED backlight teknologien får Loewe Reference ID en 400 Hz billedvisning, som i kombination med TV´ets intelligente algoritmer skal sikre en optimal gengivelse af ekstremt hurtige bevægelser, siger man. Du har desuden også mulighed for at konvertere 2D indhold til 3D-visning.

160 watt forstærkning siges skal give et lydtryk på 102 dB fra to integrerede fuldtone-højttalere, en 6’’ subwoofer og en ekstra passiv membran. 
Ekstra Loewe Reference ID Speakers kan fås separat til en surroundløsning. Den integrerede harddisk (DR+) er på 1 terrabyte, svarende til ca. 450 filmtimer. Med Dual Channel er det muligt, at optage ét program, og se et andet samtidigt. Loewe DR+-teknologien gør det endvidere muligt at benytte Follow-me-funktionen, hvor et program kan sættes på pause, og efterfølgende fortsættes på et andet Loewe TV (i samme netværk). Desuden er streaming af programmer og optagelser fra ét Loewe TV til et andet (i samme netværk) ligeledes muligt med Loewe DR+. 
 

Loewe Reference ID har alle gængse tv-modtagere og formater integreret: DVB-T/-C/-S/-T2/-S2, SD/HD og 3D. Desuden har TV´et to CI+ slots. Den fås i skærmstørrelserne: 40″, 46″ og 55″ og i flere rammefarver. Standardmodellen er med ramme i Alu Silver og med højttalerfront i Black. Desuden kan du vælge forskellige farver på stoffet til højttalerfronten. Loewe Reference ID 40″ koster fra 46.999 kr., Loewe Reference ID 46″ fra 51.999 kr. og Loewe Reference ID 55″ fra kr. 61.999 kr.

www.loewe.dk

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

0
Lyd & Billede
Scroll to Top