Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Philips og B&W vil forbedre tv-lyden

Philips og Bowers & Wilkins indgår “samarbejde om en bedre tv-oplevelse”.

Skrevet af / 29/06/2018 - 00:48
Philips og B&W vil forbedre tv-lyden

Udviklingen på tv-markedet står aldrig stille, og hvert år lanceres der nye avancerede tv-modeller med smarte nye funktioner, banebrydende billedkvalitet og – ikke mindst – super slankt design.

Ulempen ved en sådan fin og kompakt formfaktor er, at det giver begrænset pusterum for ordentlige højttalere. Derfor er en ekstern soundbar normalt den rigtige vej at gå, hvis du vil have lyd, der matcher det flotte billede.

Nogle producenter har taget konsekvensen af dette. Sony har f.eks. lavet hele OLED-panel om til en højttaler på deres modeller, mens andre (Panasonic, LG og Bang & Olufsen, for at nævne nogle) bygger højttalerne ind i foden.

(Foto: Philips)

Philips og B&W samarbejder

Nu melder Philips sig også ind i kampen for bedre tv-lyd. Til det har de fået hjælp af ingen ringere end Bowers & Wilkins – en af verdens førende højttalerproducenter. De to virksomheder har indgået et flerårigt eksklusivt partnerskab om “udvikling af tv-apparater med overlegen lydkvalitet”.

Præcis hvilke frugter dette samarbejde vil bære, er det endnu for tidligt at sige: Philips holder indtil videre kortene tæt ind til kroppen, men det ligger i disse kort, at vi får et nyt tv at se med et ekstra saftigt lydsystem. Sandsynligvis af den mere seriøse slags, da vi har med Bowers & Wilkins at gøre.

Som en kommentar til det nye partnerskab siger Martijn Smelt, marketingchef for TP Vision (ejeren af Philips TV) i Europa:

“Alt for længe har vi i denne branche ladet lydkvaliteten være den svageste del af tv-ydelsen. Denne udfordring er blevet forstærket af den fremragende kvalitet i vores OLED-apparater. Derfor er jeg meget tilfreds med, at vi har formået at etablere et partnerskab med verdens bedste lydselskab, Bowers & Wilkins, for at sikre, at vores bedste Philips-tv’er vil have en lyd, der giver en unik, førsteklasses oplevelse.”

Richard Campbell, salgschef for Bowers og Wilkins, siger:

“Vores nye partnerskab med TP Vision giver os en fantastisk mulighed for at omdefinere parametrene for lydkvalitet og ydelse i et tv-apparat. De fremragende nye Philips-tv’er vil præsentere vores velkendte lydkvalitet til et nyt forbrugerpublikum, som vil kunne glæde sig over direkte adgang til den utrolige oplevelse, som kun vi kan give: Lyd fra Bowers & Wilkins.”

Vi vil få et første glimt af Philips/Bowers & Wilkins-partnerskabet på IFA-messen i Berlin senere i år.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

0
Lyd & Billede
Scroll to Top