Search
Generic filters

Philips og B&W vil forbedre tv-lyden

Philips og Bowers & Wilkins indgår “samarbejde om en bedre tv-oplevelse”.

Udviklingen på tv-markedet står aldrig stille, og hvert år lanceres der nye avancerede tv-modeller med smarte nye funktioner, banebrydende billedkvalitet og – ikke mindst – super slankt design.

Ulempen ved en sådan fin og kompakt formfaktor er, at det giver begrænset pusterum for ordentlige højttalere. Derfor er en ekstern soundbar normalt den rigtige vej at gå, hvis du vil have lyd, der matcher det flotte billede.

Nogle producenter har taget konsekvensen af dette. Sony har f.eks. lavet hele OLED-panel om til en højttaler på deres modeller, mens andre (Panasonic, LG og Bang & Olufsen, for at nævne nogle) bygger højttalerne ind i foden.

(Foto: Philips)

Philips og B&W samarbejder

Nu melder Philips sig også ind i kampen for bedre tv-lyd. Til det har de fået hjælp af ingen ringere end Bowers & Wilkins – en af verdens førende højttalerproducenter. De to virksomheder har indgået et flerårigt eksklusivt partnerskab om “udvikling af tv-apparater med overlegen lydkvalitet”.

Præcis hvilke frugter dette samarbejde vil bære, er det endnu for tidligt at sige: Philips holder indtil videre kortene tæt ind til kroppen, men det ligger i disse kort, at vi får et nyt tv at se med et ekstra saftigt lydsystem. Sandsynligvis af den mere seriøse slags, da vi har med Bowers & Wilkins at gøre.

Som en kommentar til det nye partnerskab siger Martijn Smelt, marketingchef for TP Vision (ejeren af Philips TV) i Europa:

“Alt for længe har vi i denne branche ladet lydkvaliteten være den svageste del af tv-ydelsen. Denne udfordring er blevet forstærket af den fremragende kvalitet i vores OLED-apparater. Derfor er jeg meget tilfreds med, at vi har formået at etablere et partnerskab med verdens bedste lydselskab, Bowers & Wilkins, for at sikre, at vores bedste Philips-tv’er vil have en lyd, der giver en unik, førsteklasses oplevelse.”

Richard Campbell, salgschef for Bowers og Wilkins, siger:

“Vores nye partnerskab med TP Vision giver os en fantastisk mulighed for at omdefinere parametrene for lydkvalitet og ydelse i et tv-apparat. De fremragende nye Philips-tv’er vil præsentere vores velkendte lydkvalitet til et nyt forbrugerpublikum, som vil kunne glæde sig over direkte adgang til den utrolige oplevelse, som kun vi kan give: Lyd fra Bowers & Wilkins.”

Vi vil få et første glimt af Philips/Bowers & Wilkins-partnerskabet på IFA-messen i Berlin senere i år.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Prøv Lyd & Billede i 30 dage for 3 kr

Få fuld adgang til alle artikler på lydogbillede.dk
Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ugentlige nyhedsbreve.
Se flere muligheder her
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Samsung Q950TS (QE75Q950TS)

  Vejl.pris 59990 kr Ultraskarpt drømme-TV

  QLED vs OLED: TV-duel i sværvægtsklassen

  Vejl.pris kr QLED vs. OLED: TV-duel i sværvægtsklassen

  LG OLED CX (OLED65CX6LA)

  Vejl.pris 22990 kr Kontrastkongen

  Samsung Q95T (QE65Q95T)

  Vejl.pris 21999 kr Det bedste allround-TV?
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.