Search
Generic filters

Philips og B&W vil forbedre tv-lyden

Philips og Bowers & Wilkins indgår “samarbejde om en bedre tv-oplevelse”.

Udviklingen på tv-markedet står aldrig stille, og hvert år lanceres der nye avancerede tv-modeller med smarte nye funktioner, banebrydende billedkvalitet og – ikke mindst – super slankt design.

Ulempen ved en sådan fin og kompakt formfaktor er, at det giver begrænset pusterum for ordentlige højttalere. Derfor er en ekstern soundbar normalt den rigtige vej at gå, hvis du vil have lyd, der matcher det flotte billede.

Nogle producenter har taget konsekvensen af dette. Sony har f.eks. lavet hele OLED-panel om til en højttaler på deres modeller, mens andre (Panasonic, LG og Bang & Olufsen, for at nævne nogle) bygger højttalerne ind i foden.

(Foto: Philips)

Philips og B&W samarbejder

Nu melder Philips sig også ind i kampen for bedre tv-lyd. Til det har de fået hjælp af ingen ringere end Bowers & Wilkins – en af verdens førende højttalerproducenter. De to virksomheder har indgået et flerårigt eksklusivt partnerskab om “udvikling af tv-apparater med overlegen lydkvalitet”.

Præcis hvilke frugter dette samarbejde vil bære, er det endnu for tidligt at sige: Philips holder indtil videre kortene tæt ind til kroppen, men det ligger i disse kort, at vi får et nyt tv at se med et ekstra saftigt lydsystem. Sandsynligvis af den mere seriøse slags, da vi har med Bowers & Wilkins at gøre.

Som en kommentar til det nye partnerskab siger Martijn Smelt, marketingchef for TP Vision (ejeren af Philips TV) i Europa:

“Alt for længe har vi i denne branche ladet lydkvaliteten være den svageste del af tv-ydelsen. Denne udfordring er blevet forstærket af den fremragende kvalitet i vores OLED-apparater. Derfor er jeg meget tilfreds med, at vi har formået at etablere et partnerskab med verdens bedste lydselskab, Bowers & Wilkins, for at sikre, at vores bedste Philips-tv’er vil have en lyd, der giver en unik, førsteklasses oplevelse.”

annonce

Richard Campbell, salgschef for Bowers og Wilkins, siger:

annonce

“Vores nye partnerskab med TP Vision giver os en fantastisk mulighed for at omdefinere parametrene for lydkvalitet og ydelse i et tv-apparat. De fremragende nye Philips-tv’er vil præsentere vores velkendte lydkvalitet til et nyt forbrugerpublikum, som vil kunne glæde sig over direkte adgang til den utrolige oplevelse, som kun vi kan give: Lyd fra Bowers & Wilkins.”

Vi vil få et første glimt af Philips/Bowers & Wilkins-partnerskabet på IFA-messen i Berlin senere i år.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Kend din type! Hvilket udstyr er uundværligt, når man flytter hjemmefra for at studere?
  Disneys nye streaming-tjeneste er på vej til Danmark. Her er, hvad du kan forvente.
  R6-serien lover endnu bedre lyd gennem 112 ændringer.
  Fra i dag kan du tegne abonnement på Disney+ Danmark.
  Den Grammy-nominerede Magnificat med Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistene er nu ude på Tidal med Dolby Atmos-lyd.
  Sværvægtere går sammen om bedre billyd.
  Kinesiske Xiaomi har lavet et OLED-TV, som du kan se igennem!
  McIntosh MC1502 og C22 Mk V pirrer sanserne.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  TCL QLED800

  Vejl.pris 7999 kr QLED-kup fra TCL

  Sony XH9005 (KD-65XH9005)

  Vejl.pris 12990 kr God til sport og spil

  LG NANO 90 (65NANO906)

  Vejl.pris 12990 kr Kanonstærk kontrast

  LG OLED GX Gallery OLED

  Vejl.pris 27990 kr OLED på udstilling
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  SOMMERTILBUD
  6 UGER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
  PRØV i 6 UGER
  close-link