Flere tilbud

Flere butikker følger op på Black Friday med flere tilbud i løbet af mandagen.
forfatter

Fik du ikke brugt alle dine penge i fredags på Black Friday? Så er der håb endnu, for i dag er det Cyber Monday, der fortsætter i samme stil med masser af tilbud på forbrugerelektronik-produkter. Forskellen er, at dagens tilbud alle er online – deraf navnet Cyber Monday.

Her er et overblik over dagens cyber-tilbud. Har vi glemt noget? Så skriv det i kommentarerne, så opdaterer vi artiklen.

Vi lægger ud med Bilka, som giver 30% rabat på legetøj og også har gode tilbud på tv, lyd og computere.

Computercity har lave kampagnepriser på all-in-one pc’er, bærbare computere og mobiltelefoner.

I Coolshop er der bl.a. tilbud på spil til PlayStation 3 og 4. F.eks. kan Fifa 16 fås for 299 kroner i stedet for 419 kroner, mens at der er 47% at spare på prisen, hvis man køber Far Cry 4 Kyrat Edition.

Dustin sælger bl.a. de prisbelønnede Bose QC 25 hovedtelefoner til 1.999 kroner, hvilket er en 23% besparelse ift. normalprisen, og er man ude efter en god computer, så er der 20% at spare på en Lenovo Yoga 3 Pro, som i dag koster 6.399 kroner mod normalt 7.999 kroner.

Wupti har f.eks. tilbud på et Sony 4K-tv, KD-55X8505C, der i dagens anledning koster 8.995 kroner mod normalt 11.995 kroner.

MyTrendyPhone giver rabatkoden CM2015 20% på alle varer under 1.000 kroner, men kun indtil midnat.

Og hos Telia kan man dagen lang spare 500 kroner, uanset hvilken mobil man køber, mens der er 30% rabat på alt tilbehør. I samme ånd har 3 tilbud på både iPhone og Samsung Galaxy S6.

Sidst, men ikke mindst, har vi fundet op til 60% rabat hos smartphoto på produkter som fotobøger, kalendere og kalenderbøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.