Flere tilbud

Flere butikker følger op på Black Friday med flere tilbud i løbet af mandagen.
Annonce
Annonce
forfatter

Fik du ikke brugt alle dine penge i fredags på Black Friday? Så er der håb endnu, for i dag er det Cyber Monday, der fortsætter i samme stil med masser af tilbud på forbrugerelektronik-produkter. Forskellen er, at dagens tilbud alle er online – deraf navnet Cyber Monday.

Her er et overblik over dagens cyber-tilbud. Har vi glemt noget? Så skriv det i kommentarerne, så opdaterer vi artiklen.

Vi lægger ud med Bilka, som giver 30% rabat på legetøj og også har gode tilbud på tv, lyd og computere.

Computercity har lave kampagnepriser på all-in-one pc’er, bærbare computere og mobiltelefoner.

I Coolshop er der bl.a. tilbud på spil til PlayStation 3 og 4. F.eks. kan Fifa 16 fås for 299 kroner i stedet for 419 kroner, mens at der er 47% at spare på prisen, hvis man køber Far Cry 4 Kyrat Edition.

Dustin sælger bl.a. de prisbelønnede Bose QC 25 hovedtelefoner til 1.999 kroner, hvilket er en 23% besparelse ift. normalprisen, og er man ude efter en god computer, så er der 20% at spare på en Lenovo Yoga 3 Pro, som i dag koster 6.399 kroner mod normalt 7.999 kroner.

Wupti har f.eks. tilbud på et Sony 4K-tv, KD-55X8505C, der i dagens anledning koster 8.995 kroner mod normalt 11.995 kroner.

MyTrendyPhone giver rabatkoden CM2015 20% på alle varer under 1.000 kroner, men kun indtil midnat.

Og hos Telia kan man dagen lang spare 500 kroner, uanset hvilken mobil man køber, mens der er 30% rabat på alt tilbehør. I samme ånd har 3 tilbud på både iPhone og Samsung Galaxy S6.

Sidst, men ikke mindst, har vi fundet op til 60% rabat hos smartphoto på produkter som fotobøger, kalendere og kalenderbøger.