TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nyt Samsung tv-design aldrig set før

Ved årets første, store elektronikmesse, CES 2013 i Las Vegas, vil Samsung løfte sløret for et tv, som angiveligt kommer med helt nyskabende form og design.

forfatter
Publiceret 02/01/2013 - 00:44

Det er Samsung selv, som på firmaets egen, koreansksprogede blog teaser den kommende tv-lancering med et billede af et opretstående fladskærms-tv, der vises på en baggrund af sne og kulde, så langt øjet rækker.

Et gæt kan være, at billedet skal antyde, at tv’et er gennemsigtigt. Billedteksten under billedet kan oversættes til ”en sand innovation af tv-design er på vej med en aldrig-før-set tv-form og et tidløst galleri-design.”

Samtidig har Samsung lagt en video på firmaets YouTube-kanal, der viser en masse tv – både gamle CRT-fjernsyn og moderne HD-fladskærme – som stikker af hjemmefra for at drage til CES i Las Vegas, hvor de vil se Samsungs nye tv.

I videoen kaldes det nye tv for ”ulig noget, verden nogensinde har set”, men i bogstaveligste forstand løftes sløret ikke for det nye produkt.

Vi kommer altså til at vente indtil næste uge med at se Samsungs nye design, men nu har de da i mindste pirret vores nysgerrighed….

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend