Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyt Samsung tv-design aldrig set før

Ved årets første, store elektronikmesse, CES 2013 i Las Vegas, vil Samsung løfte sløret for et tv, som angiveligt kommer med helt nyskabende form og design.

Skrevet af / 02/01/2013 - 00:44
Nyt Samsung tv-design aldrig set før

Det er Samsung selv, som på firmaets egen, koreansksprogede blog teaser den kommende tv-lancering med et billede af et opretstående fladskærms-tv, der vises på en baggrund af sne og kulde, så langt øjet rækker.

Et gæt kan være, at billedet skal antyde, at tv’et er gennemsigtigt. Billedteksten under billedet kan oversættes til ”en sand innovation af tv-design er på vej med en aldrig-før-set tv-form og et tidløst galleri-design.”

Samtidig har Samsung lagt en video på firmaets YouTube-kanal, der viser en masse tv – både gamle CRT-fjernsyn og moderne HD-fladskærme – som stikker af hjemmefra for at drage til CES i Las Vegas, hvor de vil se Samsungs nye tv.

I videoen kaldes det nye tv for ”ulig noget, verden nogensinde har set”, men i bogstaveligste forstand løftes sløret ikke for det nye produkt.

Vi kommer altså til at vente indtil næste uge med at se Samsungs nye design, men nu har de da i mindste pirret vores nysgerrighed….

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

0
Lyd & Billede
Scroll to Top