Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyt B&O-tv i eg og glas

Fornem lyddel bygget på erfaringerne fra BeoLab 18.

Skrevet af / 10/08/2016 - 12:09
Nyt B&O-tv i eg og glas

Designet med frontlameller i egetræ ser klassisk ud, men bag det mørke glaspanel på BeoVision 14 finder man et moderne 4K Ultra HD-panel i enten 40″ eller 55″ størrelse.

Bag de ultratynde egelameller er et sæt specialfremstillede trevejshøjttalere. Den træbeklædte højttalerfronts design er baseret på akustiske erfaringer BeoLab 18-højttaleren.

Nem adgang til dit yndlingsindhold
BeoVision 14 er baseret på Android-platformen, så der skulle være nem adgang til masser af webbaseret indhold og apps inden for underholdning, nyheder og spil.

Da Google Cast er integreret, kan man streame film, fotos og musik direkte fra en mobiltelefon eller tablet. BeoVision 14 understøtter HEVC/H-265-videoformatet, der gør det muligt at streame 4K-video direkte fra onlinekilder.

Som øvrige B&O-produkter kan tv’et integreres i et BeoLink Multiroom-system.

BeoVision 14 kan placeres på tre forskellige måder: På en motoriseret gulvstand, som kan justeres ved hjælp af fjernbetjeningen, på væggen (højre- eller venstrehængslet) eller tilbagelænet på en faststående staffelistand.

Hvis ikke egetræ passer i indretningen, kan man også få en stoffront i mange forskellige farver.

Pris og tilgængelighed
BeoVision 14 kan købes i Bang & Olufsen butikker til en vejledende salgspris fra 44.890 kroner (40″ med egetræslameller) og 66.890 kroner (55″ med egetræslameller).

Bang & Olufsen

BeoVision 14 fås i 40" og 55". Foto: B&O
BeoVision 14 fås i 40″ og 55″. Foto: B&O

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Mere sofistikeret kunst til The Frame

Her er efterårets nye tv-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viser gennemsigtig OLED

Storskærm med gaming-mode

Store, stærke og lynhurtige TV'er fra Hisense

Lyd & Billede
Scroll to Top