TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nyt B&O-tv i eg og glas

Fornem lyddel bygget på erfaringerne fra BeoLab 18.

forfatter
Publiceret 10/08/2016 - 12:09

Designet med frontlameller i egetræ ser klassisk ud, men bag det mørke glaspanel på BeoVision 14 finder man et moderne 4K Ultra HD-panel i enten 40″ eller 55″ størrelse.

Bag de ultratynde egelameller er et sæt specialfremstillede trevejshøjttalere. Den træbeklædte højttalerfronts design er baseret på akustiske erfaringer BeoLab 18-højttaleren.

Nem adgang til dit yndlingsindhold
BeoVision 14 er baseret på Android-platformen, så der skulle være nem adgang til masser af webbaseret indhold og apps inden for underholdning, nyheder og spil.

Da Google Cast er integreret, kan man streame film, fotos og musik direkte fra en mobiltelefon eller tablet. BeoVision 14 understøtter HEVC/H-265-videoformatet, der gør det muligt at streame 4K-video direkte fra onlinekilder.

Som øvrige B&O-produkter kan tv’et integreres i et BeoLink Multiroom-system.

BeoVision 14 kan placeres på tre forskellige måder: På en motoriseret gulvstand, som kan justeres ved hjælp af fjernbetjeningen, på væggen (højre- eller venstrehængslet) eller tilbagelænet på en faststående staffelistand.

Hvis ikke egetræ passer i indretningen, kan man også få en stoffront i mange forskellige farver.

Pris og tilgængelighed
BeoVision 14 kan købes i Bang & Olufsen butikker til en vejledende salgspris fra 44.890 kroner (40″ med egetræslameller) og 66.890 kroner (55″ med egetræslameller).

Bang & Olufsen

BeoVision 14 fås i 40" og 55". Foto: B&O
BeoVision 14 fås i 40″ og 55″. Foto: B&O
Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
3 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Skulpturen er et luksus-TV Hvis du har en streng æstetisk sans - og vanvittig mange penge til at udleve den - kan C Seed N1 give dig et "usynligt" 165-tommers TV i stuen.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fået et af årets mest omdiskuterede og længe ventede TV’er til test! Samsung S95B giver en meget imponerende billedkvalitet, men der er også plads til forbedring.
Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Nye QLED-TV'er fra ... Sharp? Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og indbygget lyd fra Harman Kardon!
TCL lancerer 98-tommer til rekordlav pris Drømmer du om seriøs hjemmebiograf? TCL slår et slag for de helt store TV-skærme med 98C735.
LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend