Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nye muligheder hos Canal Digital

Canal Digitals parabol-kunder får i dag mulighed for at benytte en række nye tjenester, herunder ”Follow me”, som er en helt ny tv-tjeneste for de kunder, der har tv i flere rum. Canal Digital er en af de første, der lancerer tjenesten i Europa.

Skrevet af / 28/11/2012 - 13:51
Nye muligheder hos Canal Digital

Med Follow me funktionen kan man flytte live tv-indhold og optaget tv-indhold mellem forskellige tv-skærme i husstanden. Er man fx i gang med at se et live tv-program i stuen, kan man pause det og flytte sig til soveværelset og her fortsætte med at se videre præcis der fra, hvor man afbrød programmet i stuen. Optagede programmer, som ligger på HD Entertain Center boksen i stuen, vil man også kunne hente og se på den lille HD Entertain Mini tv-boks i soveværelset.

Follow me er en tjeneste, som har haft stor succes i USA, blandt andet hos Direct-TV, en af verdens største tv-distributører. Hos Canal Digital er tjenesten gratis og følger automatisk med for de kunder, som har Canal Digitals tv-bokse HD Entertain Center og HD Entertain Mini. Begge tv-bokse skal være koblet til parabolantennen og internettet.

Canal Digitals parabolkunder vil ud over Follow me også få adgang til en række nye funktioner på HD Entertain boksene. De vigtigste er:

  • Alle optagelser, der udføres som serieoptag, vil havne i en selvstændig mappe mærket med navnet på serien. Enkelt optag af episoder vil ikke havne i en mappe. I mapperne vil man kunne se alle planlagte episoder, som er fundet i EPG’en (Elektronisk Programguide)  – tidligere kunne man kun se den førstkommende episode.
  • 3D-kompabilitet på HD Entertain Center. Menuer i 3D ved 3D udsendelser. TV-boksen vil desuden også vise et «normalt» billede på et tv, der ikke er forberedt til 3D.
  • Nu kan man spole i slow motion og spole i 1.5 gange normal hastighed med lyd på tv-boksen. Smooth spoling vil også sikre, at billedet opdateres oftere og vil ikke ”hakke” så meget som med den forrige software.
  • Man kan nu manuelt vælge, hvor længe før en programoptagelse skal starte via valgene: – 1-3-5-10-15 minutter før. Tidligere kunne man kun vælge ”efter”.
  • GUL knap er hurtigknap i EPG for at ændre mellem sidevisning og matrisevisning.

Du kan læse mere om de nye tjenester hos Canal Digital.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

0
Lyd & Billede
Scroll to Top