TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nye muligheder hos Canal Digital

Canal Digitals parabol-kunder får i dag mulighed for at benytte en række nye tjenester, herunder ”Follow me”, som er en helt ny tv-tjeneste for de kunder, der har tv i flere rum. Canal Digital er en af de første, der lancerer tjenesten i Europa.

forfatter
Publiceret 28/11/2012 - 13:51

Med Follow me funktionen kan man flytte live tv-indhold og optaget tv-indhold mellem forskellige tv-skærme i husstanden. Er man fx i gang med at se et live tv-program i stuen, kan man pause det og flytte sig til soveværelset og her fortsætte med at se videre præcis der fra, hvor man afbrød programmet i stuen. Optagede programmer, som ligger på HD Entertain Center boksen i stuen, vil man også kunne hente og se på den lille HD Entertain Mini tv-boks i soveværelset.

Follow me er en tjeneste, som har haft stor succes i USA, blandt andet hos Direct-TV, en af verdens største tv-distributører. Hos Canal Digital er tjenesten gratis og følger automatisk med for de kunder, som har Canal Digitals tv-bokse HD Entertain Center og HD Entertain Mini. Begge tv-bokse skal være koblet til parabolantennen og internettet.

Canal Digitals parabolkunder vil ud over Follow me også få adgang til en række nye funktioner på HD Entertain boksene. De vigtigste er:

  • Alle optagelser, der udføres som serieoptag, vil havne i en selvstændig mappe mærket med navnet på serien. Enkelt optag af episoder vil ikke havne i en mappe. I mapperne vil man kunne se alle planlagte episoder, som er fundet i EPG’en (Elektronisk Programguide)  – tidligere kunne man kun se den førstkommende episode.
  • 3D-kompabilitet på HD Entertain Center. Menuer i 3D ved 3D udsendelser. TV-boksen vil desuden også vise et «normalt» billede på et tv, der ikke er forberedt til 3D.
  • Nu kan man spole i slow motion og spole i 1.5 gange normal hastighed med lyd på tv-boksen. Smooth spoling vil også sikre, at billedet opdateres oftere og vil ikke ”hakke” så meget som med den forrige software.
  • Man kan nu manuelt vælge, hvor længe før en programoptagelse skal starte via valgene: – 1-3-5-10-15 minutter før. Tidligere kunne man kun vælge ”efter”.
  • GUL knap er hurtigknap i EPG for at ændre mellem sidevisning og matrisevisning.

Du kan læse mere om de nye tjenester hos Canal Digital.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend