TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny boks fra Philips Hue giver dig “Ambilight” på alle TV’er

Drømmer du om Ambilight-lys uden et Philips TV? En ny Hue-boks fikser det for dig.

Ambilight omgivelseslys er en populær funktion kendt fra Philips’ TV’er. Teknologien består af små LED-farvelys monteret på bagsiden af TV’et, som bader væggen og rummet i et stemningsfuldt lys, der matcher handlingen på skærmen. Årets topmodel fra Philips, det nyligt lancerede OLED984, har f.eks. firesidet Ambilight, der ser rigtig lækkert ud.

(Foto: Philips)

 

Ambilight har været unikt for Philips’ TV’er i årevis – ja, faktisk siden dengang monstertunge 16:9 Widescreen billedrørs-TV’er var på mode! Men nu får de konkurrence fra egne rækker: Den nye Philips Hue HDMI Sync Box kan kobles til dit TV eller din projektor via HDMI og sende farvesignalerne videre til kompatible Philips Hue-lamper og -lyspærer.

På den måde kan du lave dit eget “Ambilight-lys” og bruge Hue-lamperne til at lyse væggen op eller endda hele rummet, hvis du vil!

(Foto: Philips)

 

Boksen har dog nogle begrænsninger: Da den er HDMI-baseret, kan den kun hente farvesignaler fra eksterne kilder som TV-bokse, PlayStation/Xbox og Blu-ray-afspillere – ikke fra interne apps i selve TV’et.

Hue Sync Box understøtter heller ikke HDR-videosignaler (High Dynamic Range), hvilket udelukker en del nyere indhold fra Netflix og andre indholdsudbydere. Her har Philips’ egne TV stadig en klar fordel. Det skal også nævnes, at Philips’ egne TV’er har indbygget understøttelse af Hue-pærer.

Philips Hue HDMI Sync Box lanceres den 15. oktober, men kan forudbestilles nu. Prisen bliver 1.899 kroner. Oveni har du brug for en Hue Bridge og kompatible lamper/lyspærer, for at lysoplevelsen er i kassen.

Mere info om Philips Hue HDMI Sync Box her

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.