data-srcset

Nu kan du købe et 48 tommers OLED-TV

LG’s OLED-TV’er er tidligere startet ved 55 tommer, men nu findes der endelig et kompakt alternativ: OLED48CX!

LG’s populære OLED-skærme er kendt for deres flotte, kontrastrige billedkvalitet, men også for relativt høje priser sammenlignet med LCD-skærme. Udvalget af størrelser har været begrænset til 55, 65 og 77 tommer, og mange har derfor efterspurt en mere kompakt OLED-variant.

Nogle af har os trods alt færre kroner eller kvadratmeter at afse til et nyt TV – andre vil bare have en heftig OLED-skærm til gaming!

Nu findes der omsider en mulighed, for i forbindelse med lanceringen af den nye CX-serie af OLED-skærme har LG også fundet plads til en 48 tommers model. LG OLED48CX skal tilbyde den samme gode billedkvalitet, som vi er vant til fra OLED, bare i et mindre format.

LG’s TV er 107 cm bredt, 61,8 cm højt og vejer kun 15,9 kilo. Det er første gang, den potente OLED-billedkvalitet kommer i en så lille indpakning.

CX-serien er proppet med funktioner: Et 4K OLED-panel af den nyeste slags drevet af LG’s nye Alpha 9 Gen. 3-processor med Dolby Vision HDR-video og Dolby Atmos lydprocessering. Alle fire HDMI-indgange understøtter HDMI 2.1 og 4K-opløsning op til 120 fps.

(Foto: LG)

På gaming-fronten understøtter det vigtige funktioner som Nvidia G-Sync og AMD FreeSync samt meget lav input-lag. Dermed kan det også være et godt alternativ som ren gaming-monitor.

Lillebror i LG-familien får også en behagelig pris sammenlignet med storebrødrene. Til 11.990 kroner vil det være et interessant kompakt TV i high-end-klassen.

annonce

LG OLED48CX forventes i butikkerne omkring månedsskiftet maj/juni.

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også

 data-srcset

Genialt mobilgreb

Mobilgrebet Ohsnap Grip blev finansieret på kun 30 minutter på Kickstarter. Og det ser rimelig smart ud.