Nu kan du købe et 48 tommers OLED-TV

LG’s OLED-TV’er er tidligere startet ved 55 tommer, men nu findes der endelig et kompakt alternativ: OLED48CX!
Annonce
Annonce
forfatter

LG’s populære OLED-skærme er kendt for deres flotte, kontrastrige billedkvalitet, men også for relativt høje priser sammenlignet med LCD-skærme. Udvalget af størrelser har været begrænset til 55, 65 og 77 tommer, og mange har derfor efterspurt en mere kompakt OLED-variant.

Nogle af har os trods alt færre kroner eller kvadratmeter at afse til et nyt TV – andre vil bare have en heftig OLED-skærm til gaming!

Nu findes der omsider en mulighed, for i forbindelse med lanceringen af den nye CX-serie af OLED-skærme har LG også fundet plads til en 48 tommers model. LG OLED48CX skal tilbyde den samme gode billedkvalitet, som vi er vant til fra OLED, bare i et mindre format.

LG’s TV er 107 cm bredt, 61,8 cm højt og vejer kun 15,9 kilo. Det er første gang, den potente OLED-billedkvalitet kommer i en så lille indpakning.

CX-serien er proppet med funktioner: Et 4K OLED-panel af den nyeste slags drevet af LG’s nye Alpha 9 Gen. 3-processor med Dolby Vision HDR-video og Dolby Atmos lydprocessering. Alle fire HDMI-indgange understøtter HDMI 2.1 og 4K-opløsning op til 120 fps.

(Foto: LG)

På gaming-fronten understøtter det vigtige funktioner som Nvidia G-Sync og AMD FreeSync samt meget lav input-lag. Dermed kan det også være et godt alternativ som ren gaming-monitor.

Lillebror i LG-familien får også en behagelig pris sammenlignet med storebrødrene. Til 11.990 kroner vil det være et interessant kompakt TV i high-end-klassen.

LG OLED48CX forventes i butikkerne omkring månedsskiftet maj/juni.