TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Nu bliver Xbox en musiktjeneste

Microsoft kommer med en ny musiktjeneste med køb og download, streaming og internetradio - på tværs af din smartphone, tablet, pc og fjernsyn: Mød Xbox Music.

forfatter
Publiceret 15/10/2012 - 14:48

Hvis du er vild med digital musik, ved du også, at det kan være nødvendigt med flere forskellige musiktjenester for at få lov til at lytte til lige præcis det, du har lyst til og på den enhed, du ønsker.

For at løse det problem introducerer Microsoft nu Xbox Music, der er en alt-i-en musiktjeneste, som blandt andet giver dig mulighed for at streame dine egne afspilningslister, abonnere på din yndlingsmusik, downloade sange og albums og lytte til kunstnerbaseret radio.

Tjenesten er cloud-baseret og integrerer således musikoplevelsen på tværs af dine forskellige enheder via skyen.

Inderholder 30 millioner musiknumre
“Lanceringen af Xbox Music er en milepæl inden for simplificering af digital musik på alle typer af enheder. Vi nedbryder de barrierer, der besværliggør folks musikoplevelser i dag, ved tilbyde én musiktjeneste på tværs af alle dine enheder – din tablet, pc, smartphone og tv,” siger Don Mattrick, der er administrerende direktør for Interactive Entertainment Business hos Microsoft.

Xbox Music lanceres med et globalt musikkatalog, der indeholder 30 millioner numre fra nogle af verdens største pladeselskaber. Albums og sange kan købes enkeltvis, mens et abonnement, der giver ubegrænset adgang til alle sangene i musikkataloget, koster 99 kroner om måneden og således holder sig på samme pris som Spotify.

Xbox Music begynder udrulningen i hele verden i morgen tirsdag på Xbox 360, mens tjenesten er installeret som standard musikafspiller på alle kommende Windows 8-computere samt Windows Phone 8-tablets og –smartphones.

Du kan læse mere om Xbox Music her.

Denne nyhed præsenteres i samarbejde med TV 2 Beep.

Louise Kielstrup


Nyeste artikler:

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend