Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nu bliver Xbox en musiktjeneste

Microsoft kommer med en ny musiktjeneste med køb og download, streaming og internetradio - på tværs af din smartphone, tablet, pc og fjernsyn: Mød Xbox Music.

Skrevet af / 15/10/2012 - 14:48
Nu bliver Xbox en musiktjeneste

Hvis du er vild med digital musik, ved du også, at det kan være nødvendigt med flere forskellige musiktjenester for at få lov til at lytte til lige præcis det, du har lyst til og på den enhed, du ønsker.

For at løse det problem introducerer Microsoft nu Xbox Music, der er en alt-i-en musiktjeneste, som blandt andet giver dig mulighed for at streame dine egne afspilningslister, abonnere på din yndlingsmusik, downloade sange og albums og lytte til kunstnerbaseret radio.

Tjenesten er cloud-baseret og integrerer således musikoplevelsen på tværs af dine forskellige enheder via skyen.

Inderholder 30 millioner musiknumre
“Lanceringen af Xbox Music er en milepæl inden for simplificering af digital musik på alle typer af enheder. Vi nedbryder de barrierer, der besværliggør folks musikoplevelser i dag, ved tilbyde én musiktjeneste på tværs af alle dine enheder – din tablet, pc, smartphone og tv,” siger Don Mattrick, der er administrerende direktør for Interactive Entertainment Business hos Microsoft.

Xbox Music lanceres med et globalt musikkatalog, der indeholder 30 millioner numre fra nogle af verdens største pladeselskaber. Albums og sange kan købes enkeltvis, mens et abonnement, der giver ubegrænset adgang til alle sangene i musikkataloget, koster 99 kroner om måneden og således holder sig på samme pris som Spotify.

Xbox Music begynder udrulningen i hele verden i morgen tirsdag på Xbox 360, mens tjenesten er installeret som standard musikafspiller på alle kommende Windows 8-computere samt Windows Phone 8-tablets og –smartphones.

Du kan læse mere om Xbox Music her.

Denne nyhed præsenteres i samarbejde med TV 2 Beep.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

Se det store billede på din Google Pixel

Samsung klar med nye prisbillige mobiler

Professionel lagring til mobilvideo

Polestar-mobil er på vej

Apple tillader alligevel webapps

Budgetmobil fra Nothing

0
Lyd & Billede
Scroll to Top