TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Loewe klæder sig i læder

Loewe plejer at være en af trendsetterne inden for eksklusiv tv-design. På årets IFA-messe har de "kørt den helt ud".

forfatter
Publiceret 04/09/2012 - 06:04

I stedet for at konkurrere med koreanerne på pris og teknik, henvender tyske Loewe sig til de af os, som vil have en mere eksklusiv tv-oplevelse, hvor ikke bare billedkvalitet, men også byggekvaliteten er i højsædet.De har gennem flere år udviklet deres individual koncept med tv-apparater, som kan dekoreres med forskellige farver, mønstre og materialer på tv-kabinettet, specialtilpasset til netop din individuelle smag. Dette koncept forstærkes i år med den nye Reference individual serie.Reference ID leveres i flere individuelle udgaver, med gode materialer som træværk, skind og stofbetræk på kabinettet og med kontrast- og antirefleks behandlet specialglas foran selve skærmen. Og vi må indrømme, at det ser utrolig lækkert ud.

Nogle af alternativerne bliver måske lidt skrigende efter vores smag, men vil sikkert gå lige hjem hos dem, der kan lide det lidt ”flashy”! Eller hvad siger du til et tv med guldramme, højglanslakeret træværk eller skotskternet tartanmønster?

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend