Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Loewe klæder sig i læder

Loewe plejer at være en af trendsetterne inden for eksklusiv tv-design. På årets IFA-messe har de "kørt den helt ud".

Skrevet af / 04/09/2012 - 06:04
Loewe klæder sig i læder

I stedet for at konkurrere med koreanerne på pris og teknik, henvender tyske Loewe sig til de af os, som vil have en mere eksklusiv tv-oplevelse, hvor ikke bare billedkvalitet, men også byggekvaliteten er i højsædet.De har gennem flere år udviklet deres individual koncept med tv-apparater, som kan dekoreres med forskellige farver, mønstre og materialer på tv-kabinettet, specialtilpasset til netop din individuelle smag. Dette koncept forstærkes i år med den nye Reference individual serie.Reference ID leveres i flere individuelle udgaver, med gode materialer som træværk, skind og stofbetræk på kabinettet og med kontrast- og antirefleks behandlet specialglas foran selve skærmen. Og vi må indrømme, at det ser utrolig lækkert ud.

Nogle af alternativerne bliver måske lidt skrigende efter vores smag, men vil sikkert gå lige hjem hos dem, der kan lide det lidt ”flashy”! Eller hvad siger du til et tv med guldramme, højglanslakeret træværk eller skotskternet tartanmønster?

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

0
Lyd & Billede
Scroll to Top