Smart-tv

Har du et LG-tv med webOS vil du nu via streaming få adgang til GameFly’s spil på dit fjernsyn.
forfatter

Ejere af LG’s Smart-tv-modeller vil snart være i stand til at spille de nyeste spil med konsolkvalitet direkte på deres fjernsyn uden at skulle tilslutte andet end en controller. Det skriver LG i en pressemeddelelse.

LG giver adgang til GameFly Streaming App på webOS 2.0 og 3.0 Smart-tv’er ved at tilføje GameFly-applikationen som en del af software-opdateringen, der kommer i april. Spilindholdstjenesten benytter eksterne cloud-servere, der streamer konsolspil over internettet til Smart-tv og andre medie-enheder.

Ved at bruge den nye spil applikation til en fast månedlige ydelse, vil LG Smart-tv-brugere være i stand til at benytte GameFly Streaming Packs, hvilket indeholder populære action-spil såsom Tomb Radier: Game of the Year Edition, Batman: Arkham Origins, F.E.A.R. 3, Darksiders og Red Faction Armageddon. GameFly’s bibliotek inkluderer også Lego Batman 3, Pacman Championship Edition og WRC4 for familier.

Med GameFly-tjenesten behøver du blot at slutte en controller, som denne Logitech F310, til dit fjernsyn for at kunne spille spil i konsolkvalitet. Foto: Logitech
Med GameFly-tjenesten behøver du blot at slutte en controller, som denne Logitech F310, til dit fjernsyn for at kunne spille spil i konsolkvalitet. Foto: Logitech

GameFly Streaming App til LG Smart-tv vil blive lanceret i mere end 20 europæiske lande og USA i slutningen af april. Tjenesten vil også være tilgængelig kort tid efter i flere lande verden over.

GameFly’s anbefalede gamepads omfatter Logitech F310, Logitech F710 og Xbox wired controller.

Den endelige pris for et GameFly-abonnement ligger endnu ikke fast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også