TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Jo, størrelsen gør en forskel

Design-tv fra Loewe lanceres nu i 55”.

forfatter
Publiceret 30/10/2012 - 11:09

Connect ID er et af Loewes livsstils-tv apparater med den nyeste lyd- og billedteknologi kombineret med et design, der lægges mærke til. Connect ID findes allerede i 32”, 40” og 46”, og nu lanceres modellen også i 55”.

ID står for ”Individual Design”, og det er også kodeordet for Loewes design-tv, som med den nye 55-tommers skærm nu tilbyder 2.880 forskellige konfigurationsmuligheder – og dermed sætter de den personlige stil i højsædet. Vælg mellem tv-ramme i sort eller hvid højtglans. Tv-kabinettet i seks farver, fire forskellige skærmstørrelser, med eller uden indbygget DR+ harddisk, samt 30 forskellige placeringsløsninger.

Kabinetfarverne på stoffet spænder fra klassis sort, hvid og sølv til mere modige og markante farver i beige, grøn og orange. For den stilbevidste kunde er der mulighed for at kombinere med lyd via Loewe Soundbox, som findes i 5 matchende farver.

Vejledende udsalgspris starter ved 25.999 kroner.

www.loewe.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend