TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Intet nyt Apple tv

Apple og de amerikanske indholdsudbydere kan ikke blive enige. Apple vil have for meget kontrol over brugerfladen.

forfatter
Publiceret 06/09/2012 - 23:01

Apple vil gerne gøre medieboksen Apple TV til en set-top boks, der også tilbyder live-tv samt on-demand indhold fra tv-kanalerne, som vi kender det fra de danske tv-udbydere. Derfor har Apple gennem længere tid været i dialog med blandt andet Time Warner Cable, et af de største kabel-tv selskaber i USA, hvilket vi kunne fortælle for et par uger siden.

Men nu lader forhandlingerne til at være gået i stå. Det skriver det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg.

Blandt andet skulle kabel-udbyderne være imod at give Apple lov til at bestemme, hvordan brugerfladen – såsom menuer og præsentation af indhold på tv-skærmen – skal se ud. Herudover vil Apple fortsat selv sælge en Apple TV set-top-boks direkte til kunderne i modsætning til i dag, hvor man i USA – præcis som i Danmark – lejer eller får stillet sin boks til rådighed gennem kabel-udbyderne.

Apple vil gerne via Apple TV give kunder med abonnement hos en bestemt kabel-tv-udbyder mulighed for at få adgang til udbyderens tv-kanaler og programmer uden om udbyderens egen set-top-boks. Denne adgang skal ske via internettet. Men det er kabel-udbyderne heller ikke begejstrede for, fortæller Bloomberg.

Tidligere på året hørte vi ellers mange rygter om, at Apple sågar ville lancere et rigtigt tv, men de aktuelle forhandlinger med de amerikanske kabel-tv-udbydere tyder mere på, at Apple i første omgang satser på at udvide funktionaliteten på det eksisterende Apple TV. Og nu lader det så til, at ikke engang det kommer til at lykkes i år.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend