Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Huawei lancerer deres første smart-TV

Kinesiske Huawei er kendt for avancerede og prisgunstige mobiltelefoner. Nu vil de indtage din stue med deres første smart-TV!

Skrevet af / 20/09/2019 - 11:43
Huawei lancerer deres første smart-TV

OPDATERET 24. september kl. 10:34

Under lanceringen af den nye smartphone-serie Mate 30 trak Huawei-chef Richard Yu endnu et produkt op af hatten: Huawei Vision bliver den kinesiske producents første TV. Men TV-delen er kun én af dets funktioner, siger Richard Yu. Egentlig er det mere en smartphone eller smart-højttaler med en ekstrastor skærm!

Det nye TV har bl.a. 4K-opløsning (3840 x 2160 pixel), indbygget “AI Eye” webcam, 5.1 lydgengivelse, touch-fjernbetjening og stemmestyring. Det skal også kunne fungere som kontrolcenter i et smart-hjem fuld af IoT-produkter (Internet of Things) – ud over tæt integration med Huaweis egne mobiler.

Basis for det hele er Harmony OS, som er Huaweis egenudviklede operativsystem og brugerflade.

(Foto: Lyd & Billede)

Indbygget AI-webcam

En særlig finesse ved Huawei Vision er det indbyggede AI Eye-kamera oven på TV’et. Ud over oplagte brugsområder som videosamtaler skal det også kunne bidrage med anden funktionalitet såsom ansigtsgenkendelse, bevægelsessensor og lignende.

Fjernbetjeningen er fuld af smarte moderne detaljer som touch-panel og Bluetooth. Den kan også lades op ved hjælp af USB-C. Og så har den en funktion, som Huawei kalder One Hop Projection, der lynhurtigt forbinder mobilen og TV’et, så du kan dele indhold mellem skærmene.

(Foto: Lyd & Billede)

Huawei Vision kommer i første omgang i 65 og 75 tommers versioner, men der er planer om flere størrelser (55 og 85 tommer), ifølge Huawei.

Det er i skrivende stund usikkert, om og hvornår Huawei Vision kommer til Norden, og hvad priserne i så fald bliver. Men Lyd & Billede er på sagen!

OPDATERET 24. september kl. 10:34: Huawei bekræfter nu overfor Lyd & Billede, at Huawei Vision bliver lanceret på det danske marked i 2020. Og der kommer flere modeller!

https://youtu.be/BMd7ZX-eXY4

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Mere sofistikeret kunst til The Frame

Her er efterårets nye tv-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viser gennemsigtig OLED

Storskærm med gaming-mode

Store, stærke og lynhurtige TV'er fra Hisense

Lyd & Billede
Scroll to Top