TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Huawei lancerer deres første smart-TV

Kinesiske Huawei er kendt for avancerede og prisgunstige mobiltelefoner. Nu vil de indtage din stue med deres første smart-TV!

forfatter
Publiceret 20/09/2019 - 11:43

OPDATERET 24. september kl. 10:34

Under lanceringen af den nye smartphone-serie Mate 30 trak Huawei-chef Richard Yu endnu et produkt op af hatten: Huawei Vision bliver den kinesiske producents første TV. Men TV-delen er kun én af dets funktioner, siger Richard Yu. Egentlig er det mere en smartphone eller smart-højttaler med en ekstrastor skærm!

Det nye TV har bl.a. 4K-opløsning (3840 x 2160 pixel), indbygget “AI Eye” webcam, 5.1 lydgengivelse, touch-fjernbetjening og stemmestyring. Det skal også kunne fungere som kontrolcenter i et smart-hjem fuld af IoT-produkter (Internet of Things) – ud over tæt integration med Huaweis egne mobiler.

Basis for det hele er Harmony OS, som er Huaweis egenudviklede operativsystem og brugerflade.

(Foto: Lyd & Billede)

Indbygget AI-webcam

En særlig finesse ved Huawei Vision er det indbyggede AI Eye-kamera oven på TV’et. Ud over oplagte brugsområder som videosamtaler skal det også kunne bidrage med anden funktionalitet såsom ansigtsgenkendelse, bevægelsessensor og lignende.

Fjernbetjeningen er fuld af smarte moderne detaljer som touch-panel og Bluetooth. Den kan også lades op ved hjælp af USB-C. Og så har den en funktion, som Huawei kalder One Hop Projection, der lynhurtigt forbinder mobilen og TV’et, så du kan dele indhold mellem skærmene.

(Foto: Lyd & Billede)

Huawei Vision kommer i første omgang i 65 og 75 tommers versioner, men der er planer om flere størrelser (55 og 85 tommer), ifølge Huawei.

Det er i skrivende stund usikkert, om og hvornår Huawei Vision kommer til Norden, og hvad priserne i så fald bliver. Men Lyd & Billede er på sagen!

OPDATERET 24. september kl. 10:34: Huawei bekræfter nu overfor Lyd & Billede, at Huawei Vision bliver lanceret på det danske marked i 2020. Og der kommer flere modeller!

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skulpturen er et luksus-TV Hvis du har en streng æstetisk sans - og vanvittig mange penge til at udleve den - kan C Seed N1 give dig et "usynligt" 165-tommers TV i stuen.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fået et af årets mest omdiskuterede og længe ventede TV’er til test! Samsung S95B giver en meget imponerende billedkvalitet, men der er også plads til forbedring.
Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Nye QLED-TV'er fra ... Sharp? Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og indbygget lyd fra Harman Kardon!
TCL lancerer 98-tommer til rekordlav pris Drømmer du om seriøs hjemmebiograf? TCL slår et slag for de helt store TV-skærme med 98C735.
LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend