TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

HBO ladet med nyheder

Nye serier og nye måder at se HBO Nordic på.

forfatter
Publiceret 04/03/2013 - 12:37

Den 4. marts kommer den nye serie Vikings fra History Channel på HBO Nordic. I rollerne er blandt andet Gabriel Byrne og Gustaf Skarsgård. En udfordrer til Game of Thrones?
18 marts begynder anden sæson af den Europæiske version af Borgia. 25. marts kommer HBO-filmen Phil Spector med Al Pacino og Helen Mirren, med instruktion af David Mamet.
Og den 1. april er det endelig tid for tredje sæson af Game of Thrones.

nya-serier-460x324

Så på indholdssiden sker der ting og sager. Og teknisk set har HBO heller ikke ligget på den lade side.

HD-indholdet kan man se på pc, mac og Samsungs Smart-tv og Blu-ray afspillere. Flere enheder ad gangen.

Man kan nu spejle sin Apple-enhed til Apple TV, således at man kan få indholdet op på sit tv, også selv om det er i forkert billedformat. Man siger dog, at arbejdet med rigtig AirPlay er i fuld gang.

Det siges også, at det afsluttende arbejde med en app til Xbox 360 er i gang, og at tests starter i løbet af de kommende uger.

www.hbonordic.com

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
På jagt efter ny mobil? Her er de 10 bedste smartphones! Her finder du de ti bedste mobiler, der kan købes for penge.
iPhone 14 forsinkes af kinesiske corona-restriktioner Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.
Nyt og smart fra Huawei Innovative smart-produkter til en sund livsstil.
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend