TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Gigant-tv fra Sharp

Sharps tv-monster LC-90LE757E siges at være verdens største LCD-TV med LED-baglys. Det er nu tilgængeligt i Danmark.

forfatter
Publiceret 25/06/2013 - 17:09

Verdens største tv med LED-baglys måler hele 90 tommer diagonalt. Tv´et er 1,2 meter høj og 2 meter bred, så gør plads!

Panelet er af seneste generation X-gen, udviklet og produceret af Sharp selv. Og Sharp lover, at det ikke kun er størrelsen, som gør tv´et imponerende, men også billedkvaliteten.

– Vores 90-tommers LED-TV overgår alt, som forbrugerne hidtil har oplevet med LED-TV og giver en fantastisk seeroplevelse, som er så medrivende, at det føles som om, du er en del af handlingen, siger Per-Martin Öhman, nordisk produktchef hos Sharp Electronics Nordics.

Elegant design
Til trods for sine store mål har tv´et et elegant design, synes vi, er tyndt og vejer mindre, end man skulle tro. Med sine 64 kg uden fod er det alligevel ikke noget, man bare tager under armen.

Baglyst LED
Tv´et har aktiv 3D-teknologi og 200 Hz Active Motion-teknologi. Hurtig billedprocessering skal give glimrende billeder i hurtige bevægelser, og fordi skærmen har bag-LED i stedet for kant-LED er farvegengivelsen, sortniveau og højlys jævnt over hele skærmfladen.

Smart-TV
Smart-TV funktionen gør det muligt at surfe på nettet, og tv´et kan integreres og styres med mobile enheder med Android eller iOS. Tv´et er klargjort til Video-on-Demand og Skype.

Trippel HD-tuner og indbygget medieafspiller til USB og netværk er på plads.

Energiforbrug
Tv´et er energimærket A++, og det påstås at bruge 166 watt. Det er meget energieffektivt for et så stort tv at være. I hvilemodus bruger det bare 0,2 watt, og et gennemsnitligt forbrug gennem et år er opgivet til 230 kilowatttimer.

Pris
Prisen på tv´et er imidlertid ikke lav. På nær en femmer, så er den nøjagtig 100.000 kroner.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend