TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

FIFA+ tilgængelig på Android og Google TV

Glædelig nyhed til fodboldfans med Android- og Google-TV.

forfatter
Publiceret 09/12/2022 - 17:39

Fodbold-VM er godt i gang, og nu ligger den officielle FIFA-app klar til download på Android og Google TV.

Først Hisense, så Google

Kinesiske Hisense er en af hovedsponsorerne ved årets fodbold-VM, og de har i en periode haft eneret til FIFA-app’en på deres VIDAA smart-TV’er.

Nu har også Google og FIFA indgået en aftale, som betyder at app’en FIFA+ bliver tilgjengelig på TV’er med Android- og Google TV-grænsefladen. Dette inkluderer selvfølgelig også Chromecast med Google TV.

Læs også Nu kan du få Google TV på alle dine skærme Google Chromecast giver TV’et nyt liv og har nu fået både fjernbetjening, Google TV – og 4K. Men den har også et problem.
Chromecast with Google TV Lifestyle Panasonic GeirNordby

“Vores prioritet er at give vores brugere det indhold, de elsker. Gennem dette samarbejde er vi i stand til at hjælpe VM-fans over hele verden med at fejre og stille ind, hvor de end er, gennem eksklusivt og engagerende indhold på tværs af Android TV OS-enheder,” siger Jonathan Zepp, ansvarlig for Media Partnerships hos Google

Du kan ikke se direkte kampe gennem FIFA+-app’en (desværre!). Derimod er der massevis af højdepunkter og tilbageblik, ligesom der er en række originale FIFA-produktioner og dokumentarer, spillerprofiler og lignende. Med andre ord, meget at glæde sig over for fodboldfans!

FIFA+-app’en er allerede klar til at installere på omtrent alle enheder, som kører Google TV eller Android TV, inkluderet medieafspillere som Nvidia Shield og Chromecast med Google TV. Du finder app’en i Google Play Store på din enhed.

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Billeder i studiekvalitet Panasonic LZ1500E giver imponerende kontrastrige og farvepræcise billeder og er noget af det tætteste, vi kommer på en studiemonitor til hjemmebrug. Et TV for de virkelig kræsne!
lbpluss
Samsung Relumino En ny billedtilstand til Samsung TV'er vil gøre skærmbilledet lettere at tyde for folk med nedsat syn.
lbpluss
Trådløst OLED-TV fra LG Ny topmodel med trådløs videotransmission.
lbpluss
Nu kan Samsung TV styre Philips Hue Ny app fra Samsung og Signify giver overraskende muligheder - en slags 'Ambilight' til Samsung TV?
lbpluss
Panasonic lancerer nyt OLED-flagskib Med stærkt forbedret lysstyrke og ny 'Filmmaker mode' kan dette blive en lækkerbisken for filmentusiasterne.
Følg Lyd & Billede