Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

FIFA+ tilgængelig på Android og Google TV

Glædelig nyhed til fodboldfans med Android- og Google-TV.

Skrevet af / 09/12/2022 - 17:39
FIFA+ tilgængelig på Android og Google TV

Fodbold-VM er godt i gang, og nu ligger den officielle FIFA-app klar til download på Android og Google TV.

Først Hisense, så Google

Kinesiske Hisense er en af hovedsponsorerne ved årets fodbold-VM, og de har i en periode haft eneret til FIFA-app’en på deres VIDAA smart-TV’er.

Nu har også Google og FIFA indgået en aftale, som betyder at app’en FIFA+ bliver tilgjengelig på TV’er med Android- og Google TV-grænsefladen. Dette inkluderer selvfølgelig også Chromecast med Google TV.

Læs også Nu kan du få Google TV på alle dine skærme Google Chromecast giver TV’et nyt liv og har nu fået både fjernbetjening, Google TV – og 4K. Men den har også et problem.

“Vores prioritet er at give vores brugere det indhold, de elsker. Gennem dette samarbejde er vi i stand til at hjælpe VM-fans over hele verden med at fejre og stille ind, hvor de end er, gennem eksklusivt og engagerende indhold på tværs af Android TV OS-enheder,” siger Jonathan Zepp, ansvarlig for Media Partnerships hos Google

Du kan ikke se direkte kampe gennem FIFA+-app’en (desværre!). Derimod er der massevis af højdepunkter og tilbageblik, ligesom der er en række originale FIFA-produktioner og dokumentarer, spillerprofiler og lignende. Med andre ord, meget at glæde sig over for fodboldfans!

FIFA+-app’en er allerede klar til at installere på omtrent alle enheder, som kører Google TV eller Android TV, inkluderet medieafspillere som Nvidia Shield og Chromecast med Google TV. Du finder app’en i Google Play Store på din enhed.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Bang & Olufsen lancerer sit største TV nogensinde

Samsung MicroLED: Blændende billedkvalitet, men det koster ...

Smugkig på TCL's nye TV'er i Stockholm

Har du råd til denne?

TCLs 2023 TV-modeller er lige straks klare i Norden

Philips OLED-TV belønnes for fremragende design

Scroll to Top