Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Fiber-tv-seere kan nu tage en gratis pause

Nu kræves der ikke længere en harddiskoptager for at sætte live-tv på pause, mens man henter kaffe eller putter ungerne. Det er alt sammen i skyen.

Skrevet af / 27/05/2014 - 09:59
Fiber-tv-seere kan nu tage en gratis pause

Nu behøver du aldrig misse noget på tv. Hvis du får dit tv-signal gennem lyslederfiber hos Waoo, har din tv-boks netop lært nye tricks. Og det koster ikke en krone ekstra.

Hidtil har kunder, som ønsker at sætte tv fra en livekanal på pause, måtte anskaffe sig en tv-boks med harddisk. Men nu kan man gemme de data, som skal til for at pause og genoptage et program, i selve IPTV-netværket i stedet for lokalt på en harddisk. Det er en form for midlertidig lagring i skyen.

Waoo stiller muligheden for at pause til rådighed for alle kunder med en tv-boks uden merpris. I praksis kommer kunder til at kunne pause et hvilket som helst program i op til to gange programmets længde. Funktionen bliver tilgængelig på 31 af de mest populære kanaler i fiberselskaberts katalog. At det ikke er alle kanaler på ubegrænset tid, skyldes ikke teknologien, men rettighedshaverne bag tv-kanalerne som bestemmer, hvilke kanaler der må pauses og hvor længe.

Pause i live-programmer tilbydes allerede hos flere andre leverandører af internetbaseret tv.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

AI planlægger vores ferie

Styr computeren med hjernen

Solpaneler i øjnene?

Googles AI fantaserer sig frem til spil

Ny AI udfordrer GPT-4

Google lancerer mini-AI

Kinas supercomputer slår rekord

AI-generator skaber realistiske videoer

ChatGPT får hukommelse - som kan slås fra

Kan dette pandebånd kontrollere drømme?

Googles chatbot skifter navn til Gemini

ISS modtager opgraderet computer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top