TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Farvestrålende cykelstunts fra Philips

Den nye film fra Philips viser vilde mountainbikere, og omgivelserne er naturligvis belyst med farverigt "Ambilight" lys. Se videoen her!

forfatter
Publiceret 22/10/2015 - 11:38

Philips har en lang tradition for at bruge kræfter på smukke videoproduktioner, der promoverer firmaets produkter. Mange kan sikkert huske slowmotionfilmen Carousel, som blev lavet i forbindelse med deres Cinema 21: 9 bredformats-fjernsyn.

“Darklight” er den seneste i en serie af ekstremsportsfilm, som alle er lyssat med farverig LED-belysning. Formålet er at demonstrere effekten af ​​baggrundsbelysningen Ambilight, og hvordan lys kan forbedre oplevelsen.

Ambilight-teknikken nåede sit hidtil højeste niveau på IFA-messen tidligere på året, hvor Philips lancerede 65-tommeren Ambilux, som bruger ni farvelysprojektorer på bagsiden af ​​apparatet til at udvide billedet ud over skærmen.

Læs også: Philips tilbyder en lysere tv-tilværelse.

Darkligt er produceret af filmselskabet Sweetgrass Productions, og viser tre mountainbikere i verdensklasse – Graham Agassiz, Matt Hunter og Matty Miles, på deres rejse gennem amerikanske skove og øde landskaber. Produktionen omfattede et filmhold på 30 personer og mere end seks tons udstyr, herunder 4K Red Dragon-kameraer, TomTom Bandit actionkameraer og droner – samt en god portion lysdioder. Resultat kan du kan se i videoen herunder!

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skulpturen er et luksus-TV Hvis du har en streng æstetisk sans - og vanvittig mange penge til at udleve den - kan C Seed N1 give dig et "usynligt" 165-tommers TV i stuen.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fået et af årets mest omdiskuterede og længe ventede TV’er til test! Samsung S95B giver en meget imponerende billedkvalitet, men der er også plads til forbedring.
Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Nye QLED-TV'er fra ... Sharp? Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og indbygget lyd fra Harman Kardon!
TCL lancerer 98-tommer til rekordlav pris Drømmer du om seriøs hjemmebiograf? TCL slår et slag for de helt store TV-skærme med 98C735.
LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend