Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Farvestrålende cykelstunts fra Philips

Den nye film fra Philips viser vilde mountainbikere, og omgivelserne er naturligvis belyst med farverigt "Ambilight" lys. Se videoen her!

Skrevet af / 22/10/2015 - 11:38
Farvestrålende cykelstunts fra Philips

Philips har en lang tradition for at bruge kræfter på smukke videoproduktioner, der promoverer firmaets produkter. Mange kan sikkert huske slowmotionfilmen Carousel, som blev lavet i forbindelse med deres Cinema 21: 9 bredformats-fjernsyn.

“Darklight” er den seneste i en serie af ekstremsportsfilm, som alle er lyssat med farverig LED-belysning. Formålet er at demonstrere effekten af ​​baggrundsbelysningen Ambilight, og hvordan lys kan forbedre oplevelsen.

Ambilight-teknikken nåede sit hidtil højeste niveau på IFA-messen tidligere på året, hvor Philips lancerede 65-tommeren Ambilux, som bruger ni farvelysprojektorer på bagsiden af ​​apparatet til at udvide billedet ud over skærmen.

Læs også: Philips tilbyder en lysere tv-tilværelse.

Darkligt er produceret af filmselskabet Sweetgrass Productions, og viser tre mountainbikere i verdensklasse – Graham Agassiz, Matt Hunter og Matty Miles, på deres rejse gennem amerikanske skove og øde landskaber. Produktionen omfattede et filmhold på 30 personer og mere end seks tons udstyr, herunder 4K Red Dragon-kameraer, TomTom Bandit actionkameraer og droner – samt en god portion lysdioder. Resultat kan du kan se i videoen herunder!

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Samsungs nye 2024 TV-modeller: Masser af AI-funktioner

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top