Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Er du blevet whammed? Så nyd Last Christmas i strålende 4K-kvalitet

Har du netop købt nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med Last Christmas i remastered 4K-version!

Skrevet af / 22/12/2022 - 14:15
Er du blevet whammed? Så nyd Last Christmas i strålende 4K-kvalitet

Last Christmas er en af de største ‘juleplager’ gennem tiden, og sangen bidrog til at gøre Wham! og George Michael til verdenskendte popstjerner. Nu kan du se juleklassikeren fra 1984 i remastered 4K-version!

I forbindelse med jule-ørehængerens 35-års jubilæum i 2019 så Sony sit snit til at give den ikoniske musikvideo et ordentligt ansigtsløft. Store dele af videoen blev nemlig filmet med 35 mm filmkameraer, som har kunnet restaureres til strålende 4K-kvalitet.

George Michael døde selv alt for tidligt (25. december 2016, 53 år gammel), men hans musik lever videre. Og uanset om Last Christmas er en personlig julefavorit, eller om du deltager i Whamageddon-spillet, bidrager den til at få de fleste i julestemning!

Her er videoen, som nu ligger tilgængelig på YouTube. Obs! Ses allerbedst på et ægte 4K-TV! Husk at vælge 4K-opløsning under Indstillinger.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Sagde du 8K? Denne her har 16K!

Bang & Olufsen lancerer sit største TV nogensinde

Samsung MicroLED: Blændende billedkvalitet, men det koster ...

Smugkig på TCL's nye TV'er i Stockholm

Har du råd til denne?

TCLs 2023 TV-modeller er lige straks klare i Norden

Scroll to Top