TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Er du blevet whammed? Så nyd Last Christmas i strålende 4K-kvalitet

Har du netop købt nyt 4K-TV? Så kan du indvie det med Last Christmas i remastered 4K-version!

forfatter
Publiceret 22/12/2022 - 14:15

Last Christmas er en af de største ‘juleplager’ gennem tiden, og sangen bidrog til at gøre Wham! og George Michael til verdenskendte popstjerner. Nu kan du se juleklassikeren fra 1984 i remastered 4K-version!

I forbindelse med jule-ørehængerens 35-års jubilæum i 2019 så Sony sit snit til at give den ikoniske musikvideo et ordentligt ansigtsløft. Store dele af videoen blev nemlig filmet med 35 mm filmkameraer, som har kunnet restaureres til strålende 4K-kvalitet.

George Michael døde selv alt for tidligt (25. december 2016, 53 år gammel), men hans musik lever videre. Og uanset om Last Christmas er en personlig julefavorit, eller om du deltager i Whamageddon-spillet, bidrager den til at få de fleste i julestemning!

Her er videoen, som nu ligger tilgængelig på YouTube. Obs! Ses allerbedst på et ægte 4K-TV! Husk at vælge 4K-opløsning under Indstillinger.

https://youtu.be/E8gmARGvPlI

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Billeder i studiekvalitet Panasonic LZ1500E giver imponerende kontrastrige og farvepræcise billeder og er noget af det tætteste, vi kommer på en studiemonitor til hjemmebrug. Et TV for de virkelig kræsne!
lbpluss
Samsung Relumino En ny billedtilstand til Samsung TV'er vil gøre skærmbilledet lettere at tyde for folk med nedsat syn.
lbpluss
Trådløst OLED-TV fra LG Ny topmodel med trådløs videotransmission.
lbpluss
Nu kan Samsung TV styre Philips Hue Ny app fra Samsung og Signify giver overraskende muligheder - en slags 'Ambilight' til Samsung TV?
lbpluss
Panasonic lancerer nyt OLED-flagskib Med stærkt forbedret lysstyrke og ny 'Filmmaker mode' kan dette blive en lækkerbisken for filmentusiasterne.
Følg Lyd & Billede