itemprop

Er det her Samsungs rammeløse 8K-TV?

Forud for næste uges CES-messe i Las Vegas hævder en tysk website at have oplysninger om Samsungs kommende 8K-TV – uden synlig ramme.

Det er den tyske website 4KFilme.de, der er først ude med lækagen om det, som de hævder er Samsungs kommende 8K-TV uden synlig ramme.

Hvis billedet er ægte, betyder det, at TV’ets skærm går helt ud til kanterne, med undtagelse af en lille kant nederst. Den fod, TV’et står på, løfter det højt nok op til at gøre det praktisk med en tynd soundbar i bunden.

Hvis det rent faktisk er Samsungs nye design-TV med 8K, ville det ikke undre os, hvis de også lancerer en soundbar, der matcher.

Undertegnede vil være til stede på CES-messen i Las Vegas fra og med mandag den 6. januar og vil hurtigt få af- eller bekræftet, om ovenstående er sandt.

 

Kilde: Engadget

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Test-abonnement
Gratis i en måned
Få fuld adgang på alle enheder.
6 måneder
Kun 44,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 6 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
12 måneder
Kun 40,- mnd
Få adgang til alle tests og nyheder på Lyd & Billede i 12 måneder
Få fuld adgang på alle enheder.
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

Scroll til toppen