Er det her Samsungs rammeløse 8K-TV?

Forud for næste uges CES-messe i Las Vegas hævder en tysk website at have oplysninger om Samsungs kommende 8K-TV – uden synlig ramme.
forfatter

Det er den tyske website 4KFilme.de, der er først ude med lækagen om det, som de hævder er Samsungs kommende 8K-TV uden synlig ramme.

Hvis billedet er ægte, betyder det, at TV’ets skærm går helt ud til kanterne, med undtagelse af en lille kant nederst. Den fod, TV’et står på, løfter det højt nok op til at gøre det praktisk med en tynd soundbar i bunden.

Hvis det rent faktisk er Samsungs nye design-TV med 8K, ville det ikke undre os, hvis de også lancerer en soundbar, der matcher.

Undertegnede vil være til stede på CES-messen i Las Vegas fra og med mandag den 6. januar og vil hurtigt få af- eller bekræftet, om ovenstående er sandt.

 

Kilde: Engadget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også