De mest læste artikler i 2019

Godt nytår, kære læsere. I 2019 læste I om lidt af hvert. Her er en oversigt over de ti mest populære artikler i året, der gik.
forfatter

Lyd & Billede udkommer både i Danmark, Norge og Sverige, og selv om vi danskere, nordmænd og svenskere har meget tilfælles, er vi også lidt forskellige. Det kan man få en fornemmelse af ved at se på årets top 10-lister over de mest læste artikler.

Ligheder er der dog flest af.

Både vores danske, norske og svenske læsere interesserer sig intenst for hovedtelefoner i alle afskygninger. Især trådløse hovedtelefoner – både on-ear og in-ear – samt hovedtelefoner med støjreduktion har jeres store interesse. Således er den mest læste artikel fra 2019 i både Danmark, Norge og Sverige en gruppetest af hovedtelefoner.

Ud af de ti mest læste artikler i alle lande handler de fire om hovedtelefoner, selv om der dog er lidt forskel på, præcis hvilken type og hvilke mærker der er mest populære fra land til land. Dog er der vist bred enighed om, at Sonys True Wireless hørepropper WF-1000XM3 er værd at læse om.

(Foto: Sony)

Næst efter hovedtelefoner er TV’er det mest populære tema med fire artikler ud af ti i Norge, mens danskerne og svenskerne (måske på grund af knap så store disponible indkomster?) halter lidt bagefter og kun har placeret tre artikler om TV’er på årets top 10.

En af de største historier inden for teknologi og forbrugerelektronik i 2019 var og er den amerikanske boykot af Huawei, og vores analyse af boykottens mulige konsekvenser for Android-styresystemet er på top 10-listen i alle tre lande, mens det kun er danskerne, der er vilde nok med mobiltemaet til at have placeret endnu en Huawei-historie blandt de ti mest læste artikler.

(Foto: Huawei)

I Sverige er I til gengæld ene om at have haft SÅ stor interesse for den trådløse højttalerIKEA Symfonisk, at den er havnet på en tiendeplads på listen.

Annonce

En smule overraskende for os er der kun blevet plads til én test af et vaskeægte hi-fi-produkt på listen, men det er til så gengæld den samme test i alle tre lande: Hi-Fi Klubbens “billigmærke” Argon med højttalerne Argon Audio Forte A4 er skudt til tops som årets mest læste hi-fi-artikel i hele Skandinavien.

Argon Audio Forte A4 burde ikke vække anstød i selv det mest indretningsbevidste hjem. Foto: Argon

Læs eller genlæs årets storsællerter på dansk, norsk eller svensk. Top 10-listerne kommer her:

Danmark

1. Test: 5 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

2. Test: 6 Bluetooth in-ear hovedtelefoner

3. Test: 6 trådløse hovedtelefoner

4. Kommentar: Huawei-blokade kan smadre Android

5. Nyhed: Sådan ser Android ud uden Google

6. Test: Seks 4K-TV’er i budgetklassen

Annonce

7. Test: LG OLED65C9

8. Test: Argon Audio Forte A4

9. Årets Bedste TV’er 2019-2020

10. Test: Sony WF-1000XM3

Norge

1. Test: 6 Bluetooth in-ear hovedtelefoner

Annonce

2. Test: 6 trådløse hovedtelefoner

3. Årets Bedste TV’er 2019-2020

4. Test: 5 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

5. Test: Sony WF-1000XM3

6. Kommentar: Huawei-blokade kan smadre Android

7. Test: LG OLED65C9

8. Test: Argon Audio Forte A4

Annonce

9. Test: Prisbillige 65” TV’er

10. Test: Samsung QLED 4K TV’er

Sverige

1. Test: 5 trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

Annonce

2. Test: Philips The One 65”

3. Test: LG OLED65C9

4. Test: 6 trådløse hovedtelefoner

5. Test: Sony WF-1000XM3

6. Test: Argon Audio Forte A4

7. Årets Bedste TV’er 2019-2020

8. Kommentar: Huawei-blokade kan smadre Android

Annonce

9. Nyhed: Første lyt – Bose Noise Cancelling Headphones 700

10. Test: IKEA Symfonisk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også