Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Bytte, bytte købmand

Viasats kanaler kommer nu ud til flere seere. TV-udbyderen har indgået aftaler med både Boxer og Canal Digital, og også Viasat-kunder kan glæde sig til nye kanaler.

Skrevet af / 16/11/2012 - 14:49
Bytte, bytte købmand

Den danske tv-kanal TV3 bliver en del af Boxers tv-pakker fra 2. januar 2013.

Boxer er blevet enig med Viasat, der står bag TV3 kanalerne, om de kommercielle vilkår og en distributionsaftale for TV3. Aftalen omfatter også TV3 Puls, som distribueres fra 1. juli 2013.

TV3 kommer til at indgå i tre ud af Boxers mest udbredte tv-pakker: Boxer MINI, Boxer MIX og Boxer MAX. Dermed får langt de fleste Boxer-kunder automatisk adgang til kanalen fra nytår.

Som en helt særlig gestus fra Boxer, bliver TV3 sendt kvit og frit over Boxers platform – antenne-nettet – i hele januar og februar. Det betyder, at TV3 i to måneder kan ses af alle, som modtager tv med en antenne – uanset hvilken Boxer pakke man har, og også selvom man ikke er kunde hos Boxer i forvejen.
Fra 1. marts vil TV3 igen blive krypteret, hvorefter man skal have et Boxer-abonnement for at kunne se kanalen.

Også aftale mellem Canal Digital og Viasat
Canal Digital Danmark og Viasat har indgået aftale om at bytte Canal 8 og Canal 9 med TV 2 SPORT. Aftalen sikrer således Viasats kunder adgang til de C More ejede tv-kanaler; Canal 8 og Canal 9. Canal Digitals kunder får tilsvarende mulighed for at få TV 2 SPORT.

”Vi ser aftalen som et løft til satellit-tv platformen i Danmark og til Canal Digital som tv-udbyder. Hidtil har vores kunder måttet undvære TV 2 SPORT – med den nye aftale sikrer vi vores kunder adgang til vigtige sportsrettigheder som fx Champions Leauge fodbold,” siger Jarl Søderman, adm. dir. hos Canal Digital Danmark.

Kunderne hos de to satellit-tv udbydere kan glæde sig til at se alle de nye tv-kanaler fra den 17. december.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

0
Lyd & Billede
Scroll to Top