TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Bytte, bytte købmand

Viasats kanaler kommer nu ud til flere seere. TV-udbyderen har indgået aftaler med både Boxer og Canal Digital, og også Viasat-kunder kan glæde sig til nye kanaler.

forfatter
Publiceret 16/11/2012 - 14:49

Den danske tv-kanal TV3 bliver en del af Boxers tv-pakker fra 2. januar 2013.

Boxer er blevet enig med Viasat, der står bag TV3 kanalerne, om de kommercielle vilkår og en distributionsaftale for TV3. Aftalen omfatter også TV3 Puls, som distribueres fra 1. juli 2013.

TV3 kommer til at indgå i tre ud af Boxers mest udbredte tv-pakker: Boxer MINI, Boxer MIX og Boxer MAX. Dermed får langt de fleste Boxer-kunder automatisk adgang til kanalen fra nytår.

Som en helt særlig gestus fra Boxer, bliver TV3 sendt kvit og frit over Boxers platform – antenne-nettet – i hele januar og februar. Det betyder, at TV3 i to måneder kan ses af alle, som modtager tv med en antenne – uanset hvilken Boxer pakke man har, og også selvom man ikke er kunde hos Boxer i forvejen.
Fra 1. marts vil TV3 igen blive krypteret, hvorefter man skal have et Boxer-abonnement for at kunne se kanalen.

Også aftale mellem Canal Digital og Viasat
Canal Digital Danmark og Viasat har indgået aftale om at bytte Canal 8 og Canal 9 med TV 2 SPORT. Aftalen sikrer således Viasats kunder adgang til de C More ejede tv-kanaler; Canal 8 og Canal 9. Canal Digitals kunder får tilsvarende mulighed for at få TV 2 SPORT.

”Vi ser aftalen som et løft til satellit-tv platformen i Danmark og til Canal Digital som tv-udbyder. Hidtil har vores kunder måttet undvære TV 2 SPORT – med den nye aftale sikrer vi vores kunder adgang til vigtige sportsrettigheder som fx Champions Leauge fodbold,” siger Jarl Søderman, adm. dir. hos Canal Digital Danmark.

Kunderne hos de to satellit-tv udbydere kan glæde sig til at se alle de nye tv-kanaler fra den 17. december.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend