TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

BeoPlay V1: Højthængende B&O-TV

Bang & Olufsens nye ”budget-TV” kan hænge fra loftet.

forfatter
Publiceret 03/05/2012 - 10:10

BeoPlay er Bang & Olufsens nye produktlinje, hvor de lægger vægt på at tilbyde lækkert design til mere tilgængelige priser, end man traditionelt har forbundet med B&O. Og hvor man tydeligt også har friet til de mange Apple-brugere derude. Første produkt der kom, var iPod-højttaleren Beolit 12, nu kommer også TV´et V1 TV og iPad-docken A3.

Det nye BeoPlay V1 TV ser utvivlsomt lækkert ud. Det kommer i sort eller hvid farve med indbygget ”soundbar” akkurat som sin dyrere slægtning Beovision 10. På udstyrssiden har det 5 HDMI-indgange, USB og trådløs netværksopkobling samt egen indgang til Apple TV. TV´et styres med Bang & Olufsens egen universal fjernbetjening Beo4.

Beoplay V1 TV kommer foreløbig kun i 32 og 40 tommers udgave. Det er værd at bemærke sig, at 40-tommeren har en kraftigere lydløsning med 2” diskant/mellemtone, dedikeret 4” basenhed og tre 32 watts ICEPower forstærkere, mens 32-tommeren klarer sig med nogle enklere 2,5” fuldtonehøjttalere. TV´et har også udgange for 5.1 surround med ekstra højttalere.

Traditionen tro for B&O kan TV´et anrettes på en række måder. Måske mest speciel og nyskabende er wire-løsningen, som gør, at Beoplay V1 kan hænges fra loftet. Herudover findes tilpassede fastgørelses anordninger til gulv, bord og vægmontering.

Priser:
Beoplay V1 32” til kr. 17.999,00
Beoplay V1 40” til kr. 21.999,00

(inkluderet Beo4 fjernbetjening)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend