Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

BeoPlay V1: Højthængende B&O-TV

Bang & Olufsens nye ”budget-TV” kan hænge fra loftet.

Skrevet af / 03/05/2012 - 10:10
BeoPlay V1: Højthængende B&O-TV

BeoPlay er Bang & Olufsens nye produktlinje, hvor de lægger vægt på at tilbyde lækkert design til mere tilgængelige priser, end man traditionelt har forbundet med B&O. Og hvor man tydeligt også har friet til de mange Apple-brugere derude. Første produkt der kom, var iPod-højttaleren Beolit 12, nu kommer også TV´et V1 TV og iPad-docken A3.

Det nye BeoPlay V1 TV ser utvivlsomt lækkert ud. Det kommer i sort eller hvid farve med indbygget ”soundbar” akkurat som sin dyrere slægtning Beovision 10. På udstyrssiden har det 5 HDMI-indgange, USB og trådløs netværksopkobling samt egen indgang til Apple TV. TV´et styres med Bang & Olufsens egen universal fjernbetjening Beo4.

Beoplay V1 TV kommer foreløbig kun i 32 og 40 tommers udgave. Det er værd at bemærke sig, at 40-tommeren har en kraftigere lydløsning med 2” diskant/mellemtone, dedikeret 4” basenhed og tre 32 watts ICEPower forstærkere, mens 32-tommeren klarer sig med nogle enklere 2,5” fuldtonehøjttalere. TV´et har også udgange for 5.1 surround med ekstra højttalere.

Traditionen tro for B&O kan TV´et anrettes på en række måder. Måske mest speciel og nyskabende er wire-løsningen, som gør, at Beoplay V1 kan hænges fra loftet. Herudover findes tilpassede fastgørelses anordninger til gulv, bord og vægmontering.

Priser:
Beoplay V1 32” til kr. 17.999,00
Beoplay V1 40” til kr. 21.999,00

(inkluderet Beo4 fjernbetjening)

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Sagde du 8K? Denne her har 16K!

Bang & Olufsen lancerer sit største TV nogensinde

Samsung MicroLED: Blændende billedkvalitet, men det koster ...

Smugkig på TCL's nye TV'er i Stockholm

Har du råd til denne?

TCLs 2023 TV-modeller er lige straks klare i Norden

Scroll to Top