TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Apple lancerer nyt TV OS i næste uge

På World Wide Developer's Conference, som løber af staben fra den 11. juni i San Fransisco, vil Apple lancere en helt ny brugerflade til den lille Apple TV-boks. Rygterne vil vide, at operativsystemet også skal bruges i Apples kommende HDTV.

forfatter
Publiceret 30/05/2012 - 14:54

Der er et nyt operativsystem på vej til Apple TV-boksen. Det skulle blandt andet byde på mange flere funktioner end tidligere, og hvis vi ellers kan tro på BGR.com (Boy Genius Report), så bliver det også dette operativsystem og brugerflade, som Apple vil anvende i det kommende HDTV, som alle efterhånden regner med at se fra Apple i løbet af i år.

Herudover beretter det amerikanske websted, at Apple skulle have været i kontakt med en lang række producenter af tilbehør til TV for at få dem til at indbygge en ny ”control out” API fra Apple i deres produkter. Det skulle blandt andet betyde, at tilsluttede enheder i fremtiden kan styres direkte fra Apples fjernbetjening eller sågar via Apple Remote app’en på en iPhone eller iPad.

Hvis denne del af historien holder vand, så er det godt nyt for alle os, der er trætte af at have en bunke forskellige fjernbetjeninger liggende og flyde på stuebordet. Apples API skal angiveligt kunne håndtere flere slags komponenter og typer hardware – for eksempel programguiderne på diverse kabel-operatørers egne bokse.

Selvom man har lov at håbe, forventer ingen, at Tim Cook ligefrem trækker et færdigt iTV op af hatten på WWDC. Men mon ikke vi er tæt på en egentlig lancering?

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus fornyer Nord-serien Her er alle detaljerne om de nye mobiler. Og så får Nord-serien også for første gang et sæt trådløse hørepropper.
Bedste iPad Air til dato Den nyeste iPad Air gør næsten iPad Pro rangen stridig som markedets bedste tablet. Desværre er skærmen stadig baseret på gammel teknologi.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Sony lancerer ny topmobil til entusiasterne Den nye Android-smartphone fokuserer især på video og fotografi.
Praktisk oplader og stativ til hjemmekontoret Oplader mobil og hørepropper, og passer på dine hovedtelefoner.
Bliv en bedre golfspiller Garmin vil hjælpe dig med at ramme topformen på greenen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend