TV

Du kan se fjernsyn, lytte til trådløs musik eller bruge det sammen med computeren.
forfatter

At have et ekstra tv i køkkenet eller soveværelset kan virke tillokkende, men er måske lidt svært at retfærdiggøre for bare denne ene anvendelse. Det kan det nye Philips 5231 afhjælpe ved at kunne bruges til flere ting.

Grundlæggende er det et 24 tommers Full HD-tv med CI+ port og to HDMI-indgange. Det opfylder dermed kravene til et lille ekstra tv til morgennyheder i køkkenet eller til sengetidsfjernsyn i soveværelset.

Foto: Philips
Foto: Philips

Men det kan også bruges som en computerskærm, når du sidder hjemme og arbejder på den bærbare. Skærmen har både VGA og HDMI-tilslutning.

Lidt mere usædvanligt er, at det også har en velvoksen 16-watt-højttaler med Bluetooth-forbindelse. Dette giver dig både en bedre lyd, når du ser tv – og en mulighed for at streame musik fra telefonen.

Philips 5231 koster ca. 2.400 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.