Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Allente lancerer app til Android TV

Giver bl.a. mulighed for at streame flow-TV og købe eller leje indhold.

Skrevet af / 20/09/2022 - 08:00
Allente lancerer app til Android TV

Den nordiske tv-distributør Allente (tidl. Canal Digital+Viasat) har lige lanceret sin nye Android TV-app. Med den kan man få tilgang til at streame de kanaler, man abonnerer på gennem sin aktuelle TV-pakke.

App’en er tilgængelig for både satellit-, fiber-tv- og OTT-kunder, som har et TV med Android-brugergrænseflade 8.0 eller højere. Det vil typisk sige et TV fra Sony, Philips, Toshiba eller Xiaomi, og ikke mindst Chromecast med Google TV.

Læs også Nu kan du få Google TV på alle dine skærme Google Chromecast giver TV’et nyt liv og har nu fået både fjernbetjening, Google TV – og 4K. Men den har også et problem.

“Lanceringen af Android TV-app’en markerer en milepæl for Allente. Vores nye produktplatform tilbyder en sømløs oplevelse, hvor brugeren nemt kan bevæge sig rundt mellem flow-kanaler, TV-arkiver, streaming-indhold og streamingtjenester. Vi ved at vores kunder har udbedt sig, og vil sætte pris på, den enkle tilgang til al deres favoritsport, nyheder, film og serier på den platform, de selv ønsker,” siger Jon Espen Nergård, teknologidirektør i Allente.

Jon Espen Nergård, teknologidirektør i Allente. (Foto: Allente)

Færdig med betatest

Allente Android TV-app’en er allerede blevet betatestet af kunder fra hele Norden, med kontinuerlige opdateringer og forbedringer henover sommeren. I løbet af de kommende måneder vil også flere funktioner og mere indhold blive inkluderet i appen, heriblandt muligheden for at leje eller købe indhold.

Læs også Glimrende OLED-TV Med strålende billedkvalitet og krystalklar lyd direkte fra tv-skærmen, er Sony A80K et imponerende TV - meget tæt på den dyrere A95K!

Tilgængelig nu

Allente-app’en til Android kan i øjeblikket downloades i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Grønland og på Færøerne.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TCL's 163" X11H demonstreret i Kina

Nu kender vi priserne på årets nye OLED-TV fra LG

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

0
Lyd & Billede
Scroll to Top