TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Allente lancerer app til Android TV

Giver bl.a. mulighed for at streame flow-TV og købe eller leje indhold.

forfatter
Publiceret 20/09/2022 - 08:00

Den nordiske tv-distributør Allente (tidl. Canal Digital+Viasat) har lige lanceret sin nye Android TV-app. Med den kan man få tilgang til at streame de kanaler, man abonnerer på gennem sin aktuelle TV-pakke.

App’en er tilgængelig for både satellit-, fiber-tv- og OTT-kunder, som har et TV med Android-brugergrænseflade 8.0 eller højere. Det vil typisk sige et TV fra Sony, Philips, Toshiba eller Xiaomi, og ikke mindst Chromecast med Google TV.

Læs også Nu kan du få Google TV på alle dine skærme Google Chromecast giver TV’et nyt liv og har nu fået både fjernbetjening, Google TV – og 4K. Men den har også et problem.
Chromecast with Google TV Lifestyle Panasonic GeirNordby

“Lanceringen af Android TV-app’en markerer en milepæl for Allente. Vores nye produktplatform tilbyder en sømløs oplevelse, hvor brugeren nemt kan bevæge sig rundt mellem flow-kanaler, TV-arkiver, streaming-indhold og streamingtjenester. Vi ved at vores kunder har udbedt sig, og vil sætte pris på, den enkle tilgang til al deres favoritsport, nyheder, film og serier på den platform, de selv ønsker,” siger Jon Espen Nergård, teknologidirektør i Allente.

blank
Jon Espen Nergård, teknologidirektør i Allente. (Foto: Allente)

Færdig med betatest

Allente Android TV-app’en er allerede blevet betatestet af kunder fra hele Norden, med kontinuerlige opdateringer og forbedringer henover sommeren. I løbet af de kommende måneder vil også flere funktioner og mere indhold blive inkluderet i appen, heriblandt muligheden for at leje eller købe indhold.

Læs også Glimrende OLED-TV Med strålende billedkvalitet og krystalklar lyd direkte fra tv-skærmen, er Sony A80K et imponerende TV - meget tæt på den dyrere A95K!
Sony XR A80K OLED Rings of Power Elrond

Tilgængelig nu

Allente-app’en til Android kan i øjeblikket downloades i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Grønland og på Færøerne.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!
blank

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
blank
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
blank
Mesterklasse fra Panasonic Panasonics bedste OLED-TV er tilbage i fuld vigør, og nu kan den endelig leveres i stort format! LZ2000E giver en simpelthen strålende billedoplevelse.
blank
Google lancerer ny version af Chromecast Denne nye gadget fra Google kan være en overkommelig og smart opgradering til dit gamle TV.
blank
Knivskarp 8K OLED fra LG Med samtlige de kvaliteter, vi kender fra OLED, kombineret med knivskarp 8K-opløsning, er denne topmodel fra LG noget af det sejeste, vi har set!
blank
Nu kommer Allente til Android TV Giver bl.a. mulighed for at streame flow-TV og købe eller leje indhold.
Glimrende OLED-TV Med strålende billedkvalitet og krystalklar lyd direkte fra tv-skærmen, er Sony A80K et imponerende TV - meget tæt på den dyrere A95K!
blank
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye soundbar B&O's hidtil sejeste soundbar understøtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og den er skræddersyet til LG's OLED fjernsynsmodeller.
Følg Lyd & Billede