TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

55F8505: Lækkert design-tv fra Samsung

Samsungs nye designmodel har en integreret fod i helstøbt aluminium.

forfatter
Publiceret 05/02/2013 - 14:28

Lyd & Billede er på plads i Monaco, hvor Samsungs årlige europalancering løber af stablen i øjeblikket. Meget af det, som vises på denne ”minimesse”, er modeller, som blev lanceret på CES-messen i Las Vegas, bare i europæisk version. Men Samsung trak også nogle eksklusive nyheder op af ærmet: Herunder en ny topmodel i 8-serien, med modelnummer F8500.

P1000579r-460x613

Denne har meget tilfælles med F8000-modellen, som blev lanceret i Las Vegas, men har et særligt look med en integreret, buet sokkel. Et design, vi først så på Samsungs plasmamodeller for 2013, men som nu er implementeret også på LED-siden – i en endnu slankere udgave.

Skrog i aluminium
Tv´ets rekordtynde ramme, og det naturligt buede stativ, er lavet i aluminium. Skærmen har desuden en heldækkende bagplade i aluminium, som gør, at det også ser lækkert ud bagfra. Inkluderet er også et låg, som holder kabeltilslutningen ude af syne.

P1000568r-460x345

F8500 skal ellers være teknisk set identisk med den almindelige F8000-serie, som har en anderledes, kurveformet fod. Om bord findes blandt andet Samsungs nye Smart Hub med S-Recommendation og dobbelte tv-tunere til både satellit, og kabel og almindelige tv-transmissioner, således at man både kan se og optage forskellige tv-programmer og dele dem med tablets og smartphones.

Samsungs nye design-tv, F8505, kommer i butikkerne fra og med andet kvartal 2013, i størrelserne 46 og 55 tommer. Prisen er foreløbig ukendt.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend