4K-tv til betalelige priser fra Philips

Det behøver ikke koste en halv bil at få tv i den allerhøjeste 4K-opløsning.

Som flittige læsere vil vide, er 4K- eller Ultra High Definition tv et af årest store modeord. Og efterhånden er de ekstremt højtopløste skærme ved at komme ned i en prisniveau, hvor flere kan være med. Hos Philips koster adgangsbilletten til UHD nu ca. 11.000 kroner. Det er i form af modellen 7909, som findes i udgaver på 49 tommers og 55 tommer. Vi har tidligere skrevet om 7909-serien, da den blev introduceret på IFA 2014-messen, men nu er den en realitet i butikkerne.

49 tommer er ikke nogen kæmpeskærm set med dagens alen, men fjernsynene er udstyret med Philips Ambilight-system, som “strækker” tv-oplevelsen uden for skærmen ved at kaste farvet lys op på væggen, som matcher farverne på skærmen. 7909 har Ambilight i siderne, men ikke i top og bund.

Tv’et har indbygget intelligens i form af en Android-computer, som giver adgang til indhold på indhold og tjenester i Google Play. Desuden er der eksempelvis apps med Google Play Movies, Google Play Music, YouTube, Facebook, Twitter og Skype. Derudover leveres tv´et med Onlive cloud gaming tjeneste.

Der er indbygget Philips’ CloudTV med adgang til blandt andet tv-kanaler, Dropbox og spil. Hbb-tv, start-forfra, tv-arkiv, pause-tv, spilplatformen, samt Spotify Connect, så man kan streame musik fra sin smartphone eller tablet til fjernsynets højtalere. Skærmen understøtter 3D med passive briller.

Der er også dobbelt-tuner, så man kan se et program, mens et andet optages. Der er 1,6 GB internt lager til optagelse, og mulighed for at tilslutte en harddisk via et af de tre USB-stik. Man kan spejle indholdet af skærmen på en Android-tablet til tv’et via Wi-Fi Miracast.

Philips 49PUS7909 (123 cm diagonalt) koster 10.999 kr, og 55PUS7909 på 139 cm i diagonalmål koster 12.999 kr.

Les videre
Exit mobile version