TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

4K i butikkerne

Sonys nye 4K Ultra HD-tv er nu i butikkerne

forfatter
Publiceret 19/06/2013 - 11:16

SONY Bravia X9 serie er den store japanske producents bud på tv i den ny 4K-standard. Flere og flere film bliver produceret og distribueret i 4K Ultra HD-format, der giver flere gange højere opløsning af billedet end traditionel Full HD. Bravia X9 opskalerer desuden både web-videoer i lav opløsning, tv-udsendelser og Blu-ray-film til 4K Ultra HD. Uanset om du ser film eller mobilklip, så siger SONY, at den den nyeste 4K X-Reality PRO-motor sørger for, at dit materiale altid bliver vist i den bedste billedkvalitet.

Det er enkelt at forbinde Bravia X9 trådløst til NFC-kompatible smartphones og tablets via One-touch – enhederne skal blot røre hinanden. Du kan også spejle din smartphone eller tablet på tv’et og få fotos, videoer, spil og apps i stort format på den nye Bravia X9.

De to modeller Bravia X9 55” og 65” er tilgængelige i butikkerne nu. Bravia X9 55” koster 40.000 kroner og Bravia X9 65” 60.000 kroner.

www.sony.dk

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend