TV

Først blev det klart, at Samsung dropper 3D. Nu følger Philips efter.
forfatter

TP Vision lancerede sine nye tv under Philips-mærket i Bruxellses torsdag. Ud over at lægge stor fokus på Ambilight, som udvider tv-skærmens indhold ved at belyse bagvæggen i matchende farver (og landskampe kan opnå morsomme effekter ved at lyse bagvæggen op i begge nationers flag!), blev det nævnt i en parentes, at ingen af de nye fjernsyn vil understøtte 3D-indhold. Du læste rigtigt: ingen. Ikke engang de dyreste premiummodeller. Dermed følger Philips efter Samsung ved at skrinlægge 3D.

LG dropper også 3D-støtte på alle tv bortset fra de dyreste modeller. Dermed kommer vi nok til at kigge langt efter 3D-udgivelser på 4K Blu-ray, og vi kan roligt konstatere, at 3D er dødt som forbrugerformat. Vil du have den ekstra dybdedimension, må du i fremtiden se den i biografen.

Vi ved ikke endnu, hvad Panasonic og Sony gør. Men det spiller egentlig heller ingen rolle, når gigantene har talt: 3D er hermed dødt!

(Foto: Producent)
Hvis du holder af lounge-følelsen, vil du elske Philips Ambilight i sin mest ekstreme version, AmbiLux. Foto: Geir Gråbein Nordby, L&B

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.