TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

165-tommers TV i kinetisk skulptur

Hvis du har en streng æstetisk sans - og vanvittig mange penge til at udleve den - kan C Seed N1 give dig et "usynligt" 165-tommers TV i stuen.

forfatter
Publiceret 22/07/2022 - 08:55

Lad os bare indrømme det: Imens man godt kan argumentere for, at højttalere pynter i stuen, er TV-apparater grimme! En stor sort firkant, der beslaglægger en stor del af væggen.

Hvis du vil skjule dit kæmpestore fjernsyn, og samtidig demonstrere tydeligt, at du vader i penge, er C Seed N1 sandsynligvis navnet på dit næste TV.

Det Porsche-designede TV fremstår som en lav, moderne metalskulptur i stuen, når det ikke er i brug. Når fjernsynet tændes, rejser skulpturen sig majestætisk fra gulvet, og skærmen foldes ud. Selv om det nærmer sig usømmelig omgang med penge, er det umuligt ikke at blive en smule fascineret af finmekanikken.

C SEED N1 TV modern room pos1 C SEED N1 TV modern room pos2 C SEED N1 TV modern room pos3 C SEED N1 TV modern room pos4 C SEED N1 TV modern room pos5
<
>
C Seed N1 folder sig ud fra skulptur til TV. (Foto: C Seed)

Vi opererer i den øverste ende af high end-markedet. Mange af vore klienter er kunstsamlere. Og de kræver en visuel kvalitet, der matcher en højt raffineret indretning,” siger C Seeds direktør, Alexander Swatek (i dette prisleje har man ikke kunder, men klienter -red)

C Seed N1 fås i størrelserne 165″, 137″ og 103″. Priserne begynder ved EUR 180.000. Altså godt og vel 1,3 millioner kroner.

 

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+. Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
LG's 2023 OLED TV'er klar i Norden Fås i butikkerne den 13. marts, og kan forudbestilles nu.
lbpluss
Tjek denne 98-tommerskærm fra Sony! Sony slår på stortromme og lancerer sit første 98-tommers 4K-TV. Derimod kommer der ingen nye 8K-TV'er i år.
lbpluss
Sony satser stadig på QD-OLED Sony har holdt kortene tæt til kroppen om årets nye TV-modeller, men nu har de endelig meldt ud. De nye topmodeller A95L og A80L har indtaget scenen.
lbpluss
Allente lancerer specialtilpasset Chromecast med Google TV Nu kan Allente-abonnenter sløjfe TV-boksen.
lbpluss
Her er Samsungs nye 8K-flagskibs-TV: QN900C De nye 55", 65" og 77" modeller i S95C-serien fra Samsung er lige rundt om hjørnet, ligesom også en række andre 2023-fjernsynsmodeller.
Følg Lyd & Billede