TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

165-tommers TV i kinetisk skulptur

Hvis du har en streng æstetisk sans - og vanvittig mange penge til at udleve den - kan C Seed N1 give dig et "usynligt" 165-tommers TV i stuen.

forfatter
Publiceret 22/07/2022 - 08:55

Lad os bare indrømme det: Imens man godt kan argumentere for, at højttalere pynter i stuen, er TV-apparater grimme! En stor sort firkant, der beslaglægger en stor del af væggen.

Hvis du vil skjule dit kæmpestore fjernsyn, og samtidig demonstrere tydeligt, at du vader i penge, er C Seed N1 sandsynligvis navnet på dit næste TV.

Det Porsche-designede TV fremstår som en lav, moderne metalskulptur i stuen, når det ikke er i brug. Når fjernsynet tændes, rejser skulpturen sig majestætisk fra gulvet, og skærmen foldes ud. Selv om det nærmer sig usømmelig omgang med penge, er det umuligt ikke at blive en smule fascineret af finmekanikken.

C SEED N1 TV modern room pos1 C SEED N1 TV modern room pos2 C SEED N1 TV modern room pos3 C SEED N1 TV modern room pos4 C SEED N1 TV modern room pos5
<
>
C Seed N1 folder sig ud fra skulptur til TV. (Foto: C Seed)

Vi opererer i den øverste ende af high end-markedet. Mange af vore klienter er kunstsamlere. Og de kræver en visuel kvalitet, der matcher en højt raffineret indretning,” siger C Seeds direktør, Alexander Swatek (i dette prisleje har man ikke kunder, men klienter -red)

C Seed N1 fås i størrelserne 165″, 137″ og 103″. Priserne begynder ved EUR 180.000. Altså godt og vel 1,3 millioner kroner.

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skulpturen er et luksus-TV Hvis du har en streng æstetisk sans - og vanvittig mange penge til at udleve den - kan C Seed N1 give dig et "usynligt" 165-tommers TV i stuen.
Vi tester Samsungs første OLED-TV Endelig har vi fået et af årets mest omdiskuterede og længe ventede TV’er til test! Samsung S95B giver en meget imponerende billedkvalitet, men der er også plads til forbedring.
Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Nye QLED-TV'er fra ... Sharp? Sharp er tilbage i Norden og præsenterer en ny Android TV-serie med QLED-teknologi og indbygget lyd fra Harman Kardon!
TCL lancerer 98-tommer til rekordlav pris Drømmer du om seriøs hjemmebiograf? TCL slår et slag for de helt store TV-skærme med 98C735.
LG afslører nyt design-TV En potentiel udfordrer til Samsung The Frame?
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend