TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

165-tommers TV i kinetisk skulptur

Hvis du har en streng æstetisk sans - og vanvittig mange penge til at udleve den - kan C Seed N1 give dig et "usynligt" 165-tommers TV i stuen.

forfatter
Publiceret 22/07/2022 - 08:55

Lad os bare indrømme det: Imens man godt kan argumentere for, at højttalere pynter i stuen, er TV-apparater grimme! En stor sort firkant, der beslaglægger en stor del af væggen.

Hvis du vil skjule dit kæmpestore fjernsyn, og samtidig demonstrere tydeligt, at du vader i penge, er C Seed N1 sandsynligvis navnet på dit næste TV.

Det Porsche-designede TV fremstår som en lav, moderne metalskulptur i stuen, når det ikke er i brug. Når fjernsynet tændes, rejser skulpturen sig majestætisk fra gulvet, og skærmen foldes ud. Selv om det nærmer sig usømmelig omgang med penge, er det umuligt ikke at blive en smule fascineret af finmekanikken.

C SEED N1 TV modern room pos1 C SEED N1 TV modern room pos2 C SEED N1 TV modern room pos3 C SEED N1 TV modern room pos4 C SEED N1 TV modern room pos5
<
>
C Seed N1 folder sig ud fra skulptur til TV. (Foto: C Seed)

Vi opererer i den øverste ende af high end-markedet. Mange af vore klienter er kunstsamlere. Og de kræver en visuel kvalitet, der matcher en højt raffineret indretning,” siger C Seeds direktør, Alexander Swatek (i dette prisleje har man ikke kunder, men klienter -red)

C Seed N1 fås i størrelserne 165″, 137″ og 103″. Priserne begynder ved EUR 180.000. Altså godt og vel 1,3 millioner kroner.

 

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

4 uger 39kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
Annonce
forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

YouTube går vertikalt på TV-skærmen Nu kan du snart se de vertikale videoklip i YouTubes app til smart-TV.
OLED + Ambilight = større indlevelse! Philips er på banen med endnu et farverigt OLED-TV: Med saftig kontrast og Ambilight er scenen sat til en skøn filmoplevelse.
Det største TV vi har testet Glem 85 tommer - nu hedder det 98 tommer, hvis du vil have det største TV på vejen! TCL 98C735 er et gedigent bæst af et TV, og billedkvaliteten overrasker.
Når underholdning er i fokus Søger du den bedste filmoplevelse, eller bedre billede til sport og spil? Så kan det være tid til at købe nyt TV. Her finder du de allerbedste, vi har testet i år!
Gaming-skærm overrasker stort Den store Asus-skærms OLED-panel med perfekt sortniveau, kombineret med den matte overflade, giver intet mindre end den bedste gaming-oplevelse, vi nogensinde har haft.
Ejer du et Samsung TV? Så læs dette! Apple TV-app'en til Samsung TV streamer nu udvalgt indhold i det åbne HDR10+ format – som et alternativ til Dolby Vision.
Følg Lyd & Billede