Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

TCL TV 2018

Hold øje med kineserne! TCL vil udfordre de etablerede producenter med fuldt spækkede LCD-skærme til gunstige priser.

Skrevet af / 06/04/2018 - 11:30
TCL TV 2018

TCL er stadig et relativt ukendt mærke her i Norden, men på verdensbasis er de blevet en stærk udfordrer til de veletablerede sydkoreanske og japanske konkurrenter. Målt i globale markedsandele er de faktisk verdens tredjestørste tv-producent, lige efter Samsung og LG!

Nu retter de blikket mod det nordiske marked og vil tilbyde veludstyrede 4K HDR-tv’er med Android Smart TV og gunstige priser i forhold til ydelsen.

 

C760

(Foto: Producent)

 

TCL’s nye mellemklassemodel for 2018 skiller sig ud: Den cylinderformede soundbar med trevejs højttalere og 2 x 30 watt betyder, at vi kan forvente en lydkvalitet over gennemsnittet. C760-serien anvender et 4K LCD-panel med Edge LED kantbelysning og skal levere et bredt farvespektrum (Wide Color Gamut med op til 95 procent af DCI-P3 farverummet). Smart-platformen er Android N (7.0).

TCL C760 lanceres i juli/august 2018 og kommer i 55 og 65 tommers version.

 

P660

(Foto: Producent)

 

Efterfølgeren til TCL’s populære budgetmodel sigter på at levere god billedkvalitet og smarte funktioner til en gunstig pris. P660 må klare sig med en mere ordinær lydløsning med nedadvendte højttalere og mindre forstærkerkraft (2 x 16 watt). På billedfronten har det til gengæld et LCD-panel med bredt farvespektrum og Micro Dimming-teknologi for bedre kontrast.

TCL P660 er tilgængeligt nu i 50, 55 og 65 tommers version.

 

U70C7006

(Foto: Producent)

 

Nyt tv til VM i fodbold? Hvorfor ikke gå hele vejen med en ægte storskærm! Hvis 65 tommer er for fesent og 75 tommer for drastisk, kan 70 tommer være lige i øjet. TCL har fundet denne 70 tommers version af C7006 frem specielt til det nordiske marked, hvor den vil blive solgt under FIFA World Cup i Rusland. Den ligner i høj grad 75C7006, som vi testede tidligere i år, men får bl.a. ekstra fjernbetjening med mikrofon.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top