TCL

Hold øje med kineserne! TCL vil udfordre de etablerede producenter med fuldt spækkede LCD-skærme til gunstige priser.
Annonce
Annonce
forfatter

TCL er stadig et relativt ukendt mærke her i Norden, men på verdensbasis er de blevet en stærk udfordrer til de veletablerede sydkoreanske og japanske konkurrenter. Målt i globale markedsandele er de faktisk verdens tredjestørste tv-producent, lige efter Samsung og LG!

Nu retter de blikket mod det nordiske marked og vil tilbyde veludstyrede 4K HDR-tv’er med Android Smart TV og gunstige priser i forhold til ydelsen.

 

C760

(Foto: Producent)

 

TCL’s nye mellemklassemodel for 2018 skiller sig ud: Den cylinderformede soundbar med trevejs højttalere og 2 x 30 watt betyder, at vi kan forvente en lydkvalitet over gennemsnittet. C760-serien anvender et 4K LCD-panel med Edge LED kantbelysning og skal levere et bredt farvespektrum (Wide Color Gamut med op til 95 procent af DCI-P3 farverummet). Smart-platformen er Android N (7.0).

TCL C760 lanceres i juli/august 2018 og kommer i 55 og 65 tommers version.

 

P660

(Foto: Producent)

 

Efterfølgeren til TCL’s populære budgetmodel sigter på at levere god billedkvalitet og smarte funktioner til en gunstig pris. P660 må klare sig med en mere ordinær lydløsning med nedadvendte højttalere og mindre forstærkerkraft (2 x 16 watt). På billedfronten har det til gengæld et LCD-panel med bredt farvespektrum og Micro Dimming-teknologi for bedre kontrast.

TCL P660 er tilgængeligt nu i 50, 55 og 65 tommers version.

 

U70C7006

(Foto: Producent)

 

Nyt tv til VM i fodbold? Hvorfor ikke gå hele vejen med en ægte storskærm! Hvis 65 tommer er for fesent og 75 tommer for drastisk, kan 70 tommer være lige i øjet. TCL har fundet denne 70 tommers version af C7006 frem specielt til det nordiske marked, hvor den vil blive solgt under FIFA World Cup i Rusland. Den ligner i høj grad 75C7006, som vi testede tidligere i år, men får bl.a. ekstra fjernbetjening med mikrofon.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også

Philips har kombineret deres farvestrålende OLED-TV’er med en potent soundbar fra Bowers & Wilkins. Resultatet er et ægte drømme-TV!
Vil du have ægte 8K-opløsning uden at betale en formue? Så kan Samsung Q700T være den rette medicin.
Har du netop slået kløerne i en PlayStation 5 eller en Xbox Series X? Så vil du måske også gerne opgradere din skærm. Vi har testet de bedste TV’er til gaming!
LG’s og Sonys nye topmodeller er propfulde af funktioner og ny teknologi. Men hvilket af disse 8K-TV’er har den allerbedste billedkvalitet? Vi tester!
Årets nye OLED-skærme får en række opdateringer, inklusive en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har udviklet en ny app, der lader dig kalibrere dit TV selv ved hjælp af mobilen.
Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
LG Display tilbyder flere nye OLED-skærmstørrelser i 2021, deriblandt en længe ventet 42-tommer. Spørgsmålet er, hvilken af TV-producenterne der først bider på.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.