annonce

Torsdag er hi-fi-dag

Hi-Fi

Hi-Fi Klubben erklærer 8. februar som International Hi-Fi-dag – en hyldest til livskvaliteten og den gode lyd.

annonce

Hvis det står til Hi-Fi Klubben, skal 8. februar fremover være International Hi-Fi-dag. Ideen er at skabe en årligt tilbagevendende begivenhed for hele branchen med fokus på musik, livskvalitet og fremfor alt lydkvalitet. Selv om fejringen foreløbig er begrænset til kædens egne butikker, kan man godt kalde dagen international, da der er Hi-Fi Klubber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland.

#hifiday læner sig op ad en aktuel trend omkring livskvalitet, hvor f.eks. special-øl, rigtig god kaffe og plader på vinyl er blevet mere og mere hipt i de senere år. Når smartdimserne trænger sig på overalt, er det befriende en gang imellem bare at slukke for skærmen, smække fødderne op på skamlen og tage sig tid til forkælelse, hedder det i pressemeddelelsen.

Mange elsker stadig at smide en god gammeldags vinylplade, CD eller streaming på anlægget, skrue op for den fede lyd og få en koncentreret musikoplevelse, der giver gåsehud over hele kroppen. Dén oplevelse vil Hi-Fi Klubben gerne hylde, og hele musik- og lydbranchen er frit inviteret til at dele #hifiday og være med til at fejre den gode lyd som rendyrket livskvalitet.

Musikoplevelser i verdensklasse for alle
I ugen op til #hifiday har alle Hi-Fi Klubbens butikker stillet deres bedste anlæg klar, og alle nysgerrige musikelskere opfordres til at kigge ind med deres yndlingsmusik, uanset om det ligger på vinyl, CD eller smartphone. Så kan de høre det på nogle af markedets allervildeste anlæg og højttalere. For mange er det i følge Hi-Fi Klubbens grundlægger, Peter Lyngdorf, noget af en øjenåbner.

Vi sætter fokus på oplevelsen af musik i ordentlig kvalitet, hvor man mærker musikken med hele kroppen, gåsehuden bobler frem, og man faktisk helt glemmer højtalerne. Det lyder jo tosset, at det er godt at glemme højttalerne, men det er faktisk det allerbedste der kan ske!

Del den gode lyd med andre
I Hi-Fi Klubben er man glade for, at der bliver lyttet mere til musik end nogensinde før, siger direktør Christoffer Arensbach: “Vi oplever, at flere og flere vil have vinylplader, fede højttalere og høj musik til festen. Og der er da heller ikke noget mere livsbekræftende, end når du mærker lyden i hele kroppen, og det bare lyder fedt“.

“Men hi-fi handler ikke kun om pladespillere og gamle højttalere med valnøddetræ på siderne. Det handler om livskvalitet, minder, hygge og om fed musik uanset lydkilden. Vi opfordrer alle til at skrue ned for tempoet og op for kvaliteten engang imellem. Så sæt dig i sofaen sammen med familien eller naboerne, og tag dig tid til at nyde musikken ordentligt.”

annonce
At høre musik på et ordentligt anlæg er en øjenåbner for mange, siger Hi-Fi Klubbens Peter Lyngdorf.

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Læs også

Få bedre video-optagelser med en gimbal

JBL udfordrer Klipsch Reference

Microsofts halvhjertede iPad Pro-dræber fortsætter tradition og fejler

Gallapremiere på Ragnarok – se billeder og video

Sonos-chef: Undskyld!

Denne lyd kan du godt glemme med trådløse hørepropper

Sonos til vrede brugere: Ro på!

Du vil stadig kunne bruge dine ældre Sonos-produkter, selv om de ikke bliver opdateret, siger producenten.

Lysstærke objektiver til mellemformatkameraer

Fotoprinter for hele familien

Philips får Ambilight på alle nye TV’er

Hentet med helikopter

Smart-ur med green-kort til golfspillere

Nødløsning fra midterste hylde redder Huawei fra Google-blokade

Smart-ur med green-kort til golfspillere

Der findes ikke alene apps, men også et smart-ur til golfspillere.