Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Vær selv med i traileren til “Reminescence”

Deepfake-teknologi inviterer besøgende på hjemmesiden til at spille med i forfilmen til sci-fi-detektivdrama.

Skrevet af / 16/08/2021 - 14:58
Vær selv med i traileren til “Reminescence”

Ved hjælp af såkaldte deepfakes kan man sætte nye ansigter på personer i videooptagelser. Takket være computerkraft og kunstig intelligens kan man for eksempel lægge politikere ord i munden, som de aldrig ville have sagt i virkeligheden. Mulighederne for misbrug og manipulation er uendelige!

Filmselskabet Warner Bros. har heldigvis fundet en mere uskadelig anvendelse af dommedagsteknologien. De bruger deepfakes som reklamestunt for deres nye film, “Reminescence”.

Reminescence er et science fiction-detektivdrama i film noir-stil med Hugh Jackman i hovedrollen som privatdetektiven Nick Bannister. Bannister bruger hologrammer til at hjælpe sine klienter med at genkalde minder.

Nok så interessant er dog personen i birollen. For det er dig selv. I hvert fald i den udgave af traileren, som man kan finde på filmens hjemmeside. Her man man uploade et foto – for sekunder senere at se sit eget ansigt i deepfake-animeret udgave i traileren. Det er lige dele fascinerende og creepy!

Man kan downloade den 35 sekunder lange film i MP4-format – så man har et minde om sin korte filmkarriere.

(Artikelfoto: Warner Bros.)

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top