TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Se VR mens du kører i rutsjebane

Six Flags og Samsung arbejder sammen om at give de vildeste rutsjebaner en tand til.

forfatter
Publiceret 04/03/2016 - 13:41

Folk elsker rutsjebaner med alle deres bakker, dale, sving og loop. Men har du først prøvet en bane én gang, bliver oplevelsen ikke den samme anden og tredje gang. Og her tænker den amerikanske kæmpe-forlystelsespark Six Flags, at virtual reality kan være løsningen. Ved at give gæsterne et VR-headset for øjnene får man mulighed for at udskifte omgivelserne for hver tur, så oplevelsen bliver endnu vildere!

Six Flags har allieret sig med Samsung for at gøre netop dette. Så når du tager et Samsung Gear VR-hovedsæt på, og turen starter, kan du pludselig finde dig selv som jagerpilot, der kæmper mod en invasion af aliens, eller blive vidne til en tegneserie-inspireret kamp mellem Superman og Lex Luthor.

I første omgang kommer VR-oplevelsen til ni forskellige baner i ni forskellige parker i USA og Canada.

Du behøver ikke medbringe dit eget VR-hovedsæt, da dette deles ud i køen. Hovedsættene er udstyret med en ekstra hagerem for ikke at falde af under turen. De er blevet testet op til 5,9 G acceleration uden at falde af, så du kan tage det roligt, mens du piskes rundt i svingene. Det vil sige, du kan næppe tage det roligt, da turen sandsynligvis vil blive endnu mere intens end nogen rutschebane-tur, du hidtil har taget!

Der er planer om flere rutsjebaner med VR i fremtiden.

Kilde: Samsung

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
EU vil totalovervåge alle dine chats Forslag fra EU-Kommisionen, der har til hensigt at indføre omfattende chatkontrol for at beskytte børn mod misbrug, indebærer i praksis en skræmmende totalovervågning af os alle sammen.
Sådan laver du din egne fantasy-illustrationer Med en enkelt kommando skaber computeren fantastiske billeder baseret udelukkende på din fantasi.
Se de vildeste dimser fra verdens største tech-messe CES-messen i Las Vegas er stedet at finde de teknologiske nyheder. Både de store og nyskabende - og de lidt mere kuriøse.
Denne projektor kører på batteri Nu kan du tage storskærmen med hvor som helst!
Netgear Orbi 960: Verdens hurtigste mesh-netværk? Wi-Fi 6E giver internet på 6 GHz, og det første – og dyreste – netværk hedder Netgear Orbi RBKE960.
Se robotten Ameca skære grimasser som et menneske Ny video viser prototype af ekstremt menneskelignende robot, der skærer ansigt og rynker øjenbrynene, så det løber koldt ned ad ryggen.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend