Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

LG reducerer sit CO2-udslip

Opnår sit miljømål syv år før tiden.

Skrevet af / 30/04/2014 - 12:35
LG reducerer sit CO2-udslip

I 2013 reducerede LG sit CO2-udslip med 38 millioner ton. Dette svarer til strømforbruget fra en million amerikanske husholdninger. Reduktionen overgår målet på 30 millioner ton per år, et mål som LG ikke troede ville kunne gennemføres før i 2020.

Inden 2020 er målet at nå en reduktion i udslippene i forbindelse med brug af firmaets produkter med 60 millioner ton per år. Det vil sige en samlet CO2-reduktion på ca. 420 millioner ton mellem 2009 og 2020. En reduktion af denne størrelsesorden vil have samme positive effekt på luftkvaliteten som nyplantning af 150 milliarder fyrretræer om året. For at forstå tallet 150 mia., svarer det til universets størrelse, målt i lysår.

LG går dermed i front for at reducere udslippet af klimagasser. Det sker især gennem effektivisering af firmaets køleskabe, vaskemaskiner og LED-belyste LCD-tv, som de hævder er op til 67 prosent mere energieffektive end konkurrenternes.

lge.com

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

AI planlægger vores ferie

Styr computeren med hjernen

Solpaneler i øjnene?

Googles AI fantaserer sig frem til spil

Ny AI udfordrer GPT-4

Google lancerer mini-AI

Kinas supercomputer slår rekord

AI-generator skaber realistiske videoer

ChatGPT får hukommelse - som kan slås fra

Kan dette pandebånd kontrollere drømme?

Googles chatbot skifter navn til Gemini

ISS modtager opgraderet computer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top