TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Kongeligt, interaktivt slægtstræ

Find vej i alle kroge og hjørner af kongefamilien.

Vi er ikke et medie, der normalt beskæftiger os med kongefamilien, og du møder almindeligvis kun ordet “konge” hos os, hvis vi har fået en kongeforstærker ind til test. Ellers overlader vi royalt sladder til specialisterne på det område.

Men på denne webside med et interaktivt slægtstræ, som giver en total oversigt over, hvordan de skandinaviske kongefamilier hænger sammen, er de binære talkoder sat så fascinerende sammen, at det er værd at bruge tid på.

Kongehuset er internationalt. Bare inden for fire generationer er der hentet medlemmer fra seks lande. Skærmdump fra hjemmesiden.
Kongehuset er internationalt. Bare inden for fire generationer er der hentet medlemmer fra seks lande. Skærmdump fra hjemmesiden.

Det interaktive websted dækker kongefamilierne i alle de skandinaviske lande, og kan besøges her. Teksten er ganske vist på norsk, men årstallene og navnene taler for sig selv.

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.