Search
Generic filters

Internettets uge i Aarhus

Mere end 8.000 deltagere sætter internettet på den anden ende i Aarhus i denne uge.

Hvordan sikrer vi, at digitaliseringen af samfundet forløber på en måde, hvor alle får gavn af den, men uden at sætte privatlivets fred over styr? Det er et af de spørgsmål, der vil blive diskuteret på Danmarks digitale festival IWDK (Internet Week Denmark), som løber af stablen i Aarhus fra tirsdag til lørdag.

Festivalen danner rammen om mere end 100 arrangementer, hvor over 8000 deltagere gennem talks, paneldebatter, seminarer, workshops, hackathons og udstillinger vil kunne diskutere og opleve alt fra børns digitale dannelse til små- og mellemstore virksomheders brug af nye teknologier. Alt sammen under temaet Digital Change // Change Digital.

Digitaliseringen er et tveægget sværd. For mens digitaliseringen af samfundet, og de værktøjer som er fulgt med, giver os uanede muligheder for at være innovative og i konstant kontakt med hinanden på kryds og tværs, så er skyggesiderne mindst lige så virkelige,” siger Louise Overgaard, projektleder for IWDK.

En festival for alle
Festivalen er et mix af arrangementer målrettet både erhvervsfolk og almindelige borgere. Fra erhvervsrettede arrangementer som  “The Chinese Internet Revolution”, hvor kinesiske og danske iværksættervirksomheder dyster om den bedste ide, til droneræs på Dokk1.

Årets arrangementer vil bringe os alle tættere på teknologien og omfatte drone-ræs, de altid populære Coding Pirates, robotter, e-sport, kunstig intelligens og meget mere,” lyder det fra Louise Overgaard.

Læs om arrangementerne på IWDK

Man kan både deltage i debatter og foredrag under Internet Week – og selv få lejlighed til at dyppe hænder og hoved i den digitale virkelighed.

annonce
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  McIntosh MC1502 og C22 Mk V pirrer sanserne.
  Logitechs nye rat og pedaler er som skabt til semiprofessionelle hjemme-racerkørere!
  Samsungs nyeste smartphone er netop landet i testlaboratoriet, og vi kunne ikke vente med at pakke den ud.
  Rejsevenligt entusiastkamera.
  IONIQ bliver et dedikeret undermærke for elbiler, og den første bliver den kompakte SUV IONIQ 5.
  Det kan godt være, at vi lever i de bedste af alle gadget-tider, men hvorfor stille sig tilfreds med virkeligheden, når fantasiens verden har så meget mere at byde på?
  Men kun hvis du har en Samsung-mobil.
  Moonraker var kodenavnet på Nokias smart-ur, som blev droppet af Microsoft efter opkøbet af den finske mobilproducent.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Nintendo Switch

  Vejl.pris 2790 kroner kr Hverken fugl eller fisk

  Apple App Store vs. Android Market

  Vejl.pris kr Det endelige opgør
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  SOMMERTILBUD
  6 UGER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
  PRØV i 6 UGER
  close-link