Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Få 3D-printet lamper, du selv har designet

Din lampe bliver 3D-printet i genanvendelige materialer, f.eks. gamle musik-cd'er, og leveret direkte til døren inden for to uger.

Skrevet af / 20/11/2019 - 11:42
Få 3D-printet lamper, du selv har designet

Efter et pilotprojekt som har kørt i Benelux-landene, udvider Signify nu servicen til hele Europa. Med bare et par enkelte klik kan du designe din egen lampe. Alt du skal gøre er at vælge dit grunddesign (pendel eller bordlampe), og derefter kan du sætte dit eget præg ved at vælge størrelse, farve, tekstur og mønster på din lampe, samt vælge hvilken type LED-pære der skal i. Signify leverer det færdige produkt til din dør inden for to uger.

De 3D-printede lamper fra Signify er lavet med bæredygtighed i tankerne, skriver Signify i en pressemeddelelse.

Grundmaterialet er et polykarbonat, der er 100% genanvendeligt materiale.

En typisk 3D-printet lampe i polykarbonat, ekskl. elektronik og pære, har et 47% lavere CO2-aftryk end traditionelle lamper lavet af metal. Derudover bruges der ingen lim, og den har færre dele. Alt dette betyder, at den vejer to tredjedele af vægten af en almindelig lampe, forklarer Signify i pressemeddelelsen.

Få en lampe, du selv har designet, 3D-printet i genanvendelige materialer, og leveret direkte til døren inden for to uger. (Foto: Signify)

Lavet af gamle CD’er

Signify er også begyndt at bruge polykarbonatstrenge lavet af genanvendelige materialer. Det første produkt der bruger det, er en Philips LED-bordlampe, som er lavet af 24 genbrugte CD’er i produktionen. Lampen kan købes fra d. 28. november 2019, og koster 740 kroner. Den kan bestilles her.

I løbet af næste år forventer Signify, at alle deres 3D-printede produkter vil være tilgængelige produceret af genanvendt materiale.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

AI planlægger vores ferie

Styr computeren med hjernen

Solpaneler i øjnene?

Googles AI fantaserer sig frem til spil

Ny AI udfordrer GPT-4

Google lancerer mini-AI

Kinas supercomputer slår rekord

AI-generator skaber realistiske videoer

ChatGPT får hukommelse - som kan slås fra

Kan dette pandebånd kontrollere drømme?

Googles chatbot skifter navn til Gemini

ISS modtager opgraderet computer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top