Teknologi

Som om den republikanske kandidat ikke var uhyggelig nok i forvejen!
forfatter

Halvdelen af ​​Amerikas befolkning, der vil benytte retten til at stemme, siger, at de ville være “bange”, hvis Donald Trump skulle blev valgt til præsident, imens yderligere 19 procent ville være “bekymrede”. Dette ifølge en meningsmåling udført af New York Times og CBS.

Og kunne man ikke se det tidligere, står det klart, når man ser ham gennem Googles “Deep Dream” software!

Læs også: Googles computer har psykedeliske drømme

Deep Dream er et program, som Google bruger til at analysere og katalogisere billederne på Google Images. Programmet forbedrer søgemulighederne for billeder, der ligner hinanden. Men hvis man overdriver nogle parametre, overanalyseres billederne, og programmet finder øjne og væsner, som slet ikke fandtes på billedet. Som et smertefuldt, psykedelisk mareridt.

Vi starter med et eksisterende billede, og fodrer det til vores neurale netværk,” forklarede Google sidste år, da Deep Dream først blev lanceret. “Så siger vi til netværket:” Uanset hvad du ser her, vil vi have mere af det! “Dette skaber et feedback-loop: Hvis en sky ligner lidt en fugl, vil netværket få det til at ligne en fugl lidt mere . Hvilket igen gør det muligt for netværket at genkende fuglen endnu tydeligere ved næste scanning – og så videre, indtil en meget detaljeret fugl er synlig, tilsyneladende ud af ingenting.

Så da en video af en af ​​Trumps valgtaler blev sendt gennem Deep Dream-programmet, dukkede hovedpersonen lejlighedsvis op som en blanding mellem en hund og en ugle, ofte med flere sæt øjne, og lejlighedsvis noget, der ligner tentakler ned fra hagen.

Så det er faktisk muligt at gøre Donald Trump endnu mere skræmmende, end han allerede er.

Se videoen herunder.

der.

Kilde: BGR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.