TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Behagelig kø med selvkørende stole

I Japan tester de nu stole, der automatisk kører dig videre i køen.

Nissan har taget det, de har lært i deres selvkørende biler, og tilpasset teknologien til stole. Lad os for eksempel sige, at du vil på restaurant. I døren er en lang kø af utålmodige, sultne mennesker. I stedet for at stå og hænge i døren, sidder du komfortabelt i en stol. Når det endelig bliver din tur, kører stolen dig automatisk forrest i køen. Genialt for folk med dårlige ben, og lad os heler ikke glemme de dovne!

Teknologien testes for tiden i Japan. Nissans selvkørende stol, som i øjeblikket går under navnet ProPilot, opfatter når pladsen foran er ledig, og kører automatisk frem i køen. Når du forlader stolen, vil den tomme stol automatisk køre bagest i køen, imens resten af stolene ruller en hak fremad.

Hvem sagde, at dovenskab ikke er en dyd?

Kilde: The Guardian

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.