Nyhed

Snart kan du købe Harley-elcykel herhjemme

Serial 1-elcyklen er "Powered by Harley-Davidson" og er samtidig en hyldest til firmaets første motorcykel fra 1903.

Harley Serial 1

Den første rigtige motorcykel fra legendariske Harley-Davidson så angiveligt dagens lys helt tilbage i 1903 under navnet Model One. Der var tale om en prototype, som kunne køre 56 kilometer i timen. Motorcyklen blev serieproduceret i perioden 1905-1906 og fremstod bl.a. med klassisk cykelsaddel og brede, hvide cykeldæk.

Og det er netop dette über-klassiske design, der har været inspirationskilden for Serial 1, Harley-Davidsons nye elcykel til voksne, som Harley præsenterede sidste efterår. Både de hvide dæk, den karakteristiske saddel og det sorte stel giver mindelser om det amerikanske firmas første kværn.

(Foto: Serial 1)

Elcyklen har været tilgængelig på det amerikanske marked i nogle måneder. Men nu er de på vej til det europæiske marked. Så hvis du allerede har hørt om Serial1-cyklerne og har overvejet, hvordan du mon kan få fingre i et eksemplar, så er der nu håb forude.

Serial 1-cyklerne bliver nemlig nu tilgængelige på det europæiske marked. Man vil kunne købe Serial 1 hos sin lokale Harley-Davidson-forhandler rundt omkring i de forskellige europæiske lande, herunder også Danmark. Det skriver electrive.com.

(Foto: Serial 1)

“Det dynamiske, hurtigtvoksende elcykelmarked er starten på en global mobilitetsrevolution. Ved at tilbyde Serial 1-elcykler hos forhandlere i hele Europa kan Harley-Davidson spille en vigtig rolle i denne mobilitetsrevolution,” siger Aaron Frank, der er branddirektør for Serial 1.

Læs også Tesla på to hjul Vanmoof S3 og X3 er de to nyeste elcykel-modeller fra en hollandsk virksomhed, som mener, at deres smarte og internetopkoblede cykler er fremtidens mobilitet.

Modeller og priser

Serial 1 findes i fire forskellige variationer. De er dog alle beregnet til bytrafik og har alle fire centermotorer fra tyske Brose. Ydelsen spænder fra indgangsmodellen MOSH/CTY med et 529 Wh batteri ombord og en rækkevidde på 56 til 168 kilometer til RUSH/CTY pedelec med et 706 Wh batteri og en rækkevidde på 56 til 185 kilometer.

(Foto: Serial 1)

Priserne begynder fra EUR 3.499 for den billigste model, MOSH/CTY.

RUSH/CTY STEP-THRU koster fra EUR 4.599, mens den dyreste RUSH/CTY kan købes formedelst EUR 4.699. Tophastigheden for alle modellerne er 25 km/t.

Les videre
Exit mobile version